Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tesla Model 3 αγριεύει

Ελλάδα 4:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Tesla Model 3 αγριεύει

ΝΕΑ

Το Tesla Model 3 αγριεύει

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος Vorsteiner παρουσίασε ένα πακέτο αεροδυναμικών και αισθητικών επεμβάσεων που δίνουν στο Tesla Model 3 ένα άκρως επιθετικό ύφος.

Advertisement
Advertisement

Ο οίκος Vorsteiner είναι κυρίως γνωστός για την ενασχόλησή του με εξωτικά και πολυτελή μοντέλα από τις Audi, BMW, Mercedes-Benz και Porsche. Ωστόσο το πιο πρόσφατο project της εταιρίας δεν αφορά κάποιο μοντέλο από τις παραπάνω εταιρίες αλλά το Model 3 της Tesla η οποία δεν σταματά να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων βελτιωτών από την Ευρώπη και όχι μόνο.

Βέβαια οι επεμβάσεις της Vorsteiner δεν έχουν να κάνουν με την απόδοση αλλά με την εικόνα του Model 3 που ίσως ως βασικό του χαρακτηριστικό να προβάλει το «πράσινο» και οικολογικό προφίλ ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται και για ένα αυτοκίνητο με αρκετά σοβαρό επίπεδο απόδοσης και επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Το οπτικό πακέτο της Vorsteiner αποτελείται από ένα μικρό σπόιλερ για τον εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και αεροτομή με όλα τα τμήματα να είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Την εικόνα συμπληρώνουν οι σφυρήλατοι τροχοί 21 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport.

Το αισθητικό πακέτο της Vorsteiner είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία αν και η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή στην οποία θα διατίθεται.

Advertisement

 

 

Advertisement