Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny που θέλει να γίνει Mercedes G-Class

Ελλάδα 10:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Suzuki Jimny που θέλει να γίνει Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny που θέλει να γίνει Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny ζει και βασιλεύει. Και γίνεται και life-style icon με λίγη από την λάμψη της μεγάλης G-Class. Στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, ένας ντόπιος βελτιωτής με την ονομασία Damd, θα παρουσιάσει τρεις εκδοχές του Suzuki Jimny, γεμάτες στιλ και διάθεση για περιπέτεια.

Advertisement
Advertisement

Συνεχίζοντας μία παλαιότερη προσπάθεια που είχε κάνει η ίδια εταιρία, επαναφέρει τρεις εκδοχές του Jimny με εμφανή δάνεια από την Mercedes G-Class.

Η βάση είναι το Jimny που κυκλοφορεί στην ιαπωνική αγορά, και οι τρεις εκδόσεις έχουν τις ονομασίες Advance, Traditional και Aventura.

To Traditional είναι βαμμένο με κίτρινο χρώμα που θυμίζει έντονα την αρχική G-Class χάρη και στο άβαφο πλαστικό φινίρισμα της μάσκας, το περίβλημα στους προβολείς, τους προφυλακτήρες και τα φτερά. Το σχέδιο ολοκληρώνουν οι ρετρό ζάντες, τα κίτρινα φώτα ομίχλης στον εμπρός προφυλακτήρα και μία σκάλα που οδηγεί στην οροφή στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Το Aventura είναι βαμμένο σε πράσινο χρώμα μοιάζει περισσότερο με την έκδοση AMG της G-Class. Υπάρχουν ψεύτικες εισαγωγές αέρα και μεταλλικές πινελιές στον προφυλακτήρα, ενώ οι ζάντες θυμίζουν εκείνες της ΒΒS σε μαύρο χρώμα. Υπάρχει μεγάλη σχάρα οροφής με έξτρα φωτιστικά σώματα και κάλυμμα στον εφεδρικό τροχό με σύγχρονα πίσω φώτα LED.

Advertisement

To Avance διαθέτει μάσκα τύπου Panamericana που θυμίζει την τελευταία γενιά της G-Class. Υπάρχει διχρωμία στο αμάξωμα με μαύρη οροφή και δείχνει σαφώς πιο σπορ από τα άλλα δύο.

Εκτός από τα Jimny, η Damd θα παρουσιάσει και το μικρό Suzuki Every. Το μικρό αυτό van έχει ψηλώσει με ειδική επέμβαση στην ανάρτηση, μαύρες ζάντες αλουμινίου και ελαστικά της Toyo. Kάτω από το καπό βρίσκεται ένας τρικύλινδρος κινητήρας 660 κ.εκ. με απόδοση 64 ίππων, ενώ εφοδιάζεται και τετρακίνηση.

Advertisement

Η Damd δίνει και την δική της εκδοχή για το Suzuki Hustler, ένα μικρό γιαπωνέζικο kei car με έμφαση στην περιπέτεια. Υπάρχουν νέοι πιο ισχυροί προφυλακτήρες, προεκτάσεις στα φτερά, νέα μάσκα με κυψελωτό σχέδιο και την επωνυμία της Damd. Υπάρχουν επίσης ρετρό στοιχεία όπως ένα καλάθι οροφής και τροχοί που του προσδίδουν off-road ικανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το τετράθυρο Suzuki Jimny είναι γεγονός!
To Suzuki Jimny όπως δεν το έχουμε ξαναδεί!
Suzuki Jimny Cabrio; Κι όμως, υπάρχει

Advertisement