Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το SUV της Seat βάζει τέλος στο Altea

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το SUV της Seat βάζει τέλος στο Altea

ΝΕΑ

Το SUV της Seat βάζει τέλος στο Altea

ΝΕΑ

Η τάση στην παγκόσμια αυτοκίνηση είναι συνδεδεμένη με τα crossover και τα SUV, καθώς το κοινό λατρεύει την ελευθερία κίνησης που προσφέρουν, χωρίς την ίδια στιγμή να γίνονται σημαντικές υποχωρήσεις στους χώρους ή την οδική συμπεριφορά. Τα οχήματα ελεύθερου χρόνου «κλέβουν» πωλήσεις από τα πολυμορφικά, οπότε οι κατασκευαστές πράττουν ανάλογα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Μία από τις μάρκες που έχει καθυστερήσει να ασχοληθεί με τα off road μοντέλα είναι η Seat. Αυτό θα αλλάξει από το 2016, καθώς αναμένεται να παρουσιάσει το compact SUV τον Μάρτιο στη Γενεύη, εκεί όπου πέρυσι αποκάλυψε το εικονιζόμενο πρωτότυπο 20V20. Δημοσιεύματα στον ευρωπαϊκό ειδικό Τύπο αναφέρουν ότι η ισπανική μάρκα αποφάσισε να παύσει την παραγωγή του πολυμορφικού Altea,(στην Ισπανία κυκλοφορεί η τελευταία του έκδοση, Ultima edicion) λόγω των χαμηλών πωλήσεών του.

Στη γκάμα της θα αντικατασταθεί από το compact SUV, ενώ για όσους αναζητούν χώρους και δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου σε ένα «πακέτο» διατίθεται το Leon X-Perience, ένα station wagon με τετρακίνηση, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και πλαστικά προστατευτικά στο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement