Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Σεπτέμβριο η νέα Lambo

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Σεπτέμβριο η νέα Lambo

ΝΕΑ

Το Σεπτέμβριο η νέα Lambo

ΝΕΑ

Το υβριδικό νέο hypercar της Lamborghini αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Φθινόπωρο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

 

Το πολυαναμενόμενο νέο υβριδικό hypercar από τη Lamborghini, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μέχρι στιγμής, το όνομα του μοντέλου δεν έχει αποκαλυφθεί και αυτό που ξέρουμε ως κωδικό από την εταιρεία, είναι το LB48H καθώς και το ότι η αισθητική του θα είναι εμπνευσμένη από το πρωτότυπο Terzo Millenio που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Ένα ηλεκτρικό μοτέρ θα δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ ο συνηθισμένος V12 των 6,5 λίτρων θα μεταφέρει την ισχύ του στους τροχούς του πίσω άξονα. Οι πρώτες αναφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου υβριδικού hypercar, κάνουν λόγο για συνδυαστική ισχύ που θα ξεπερνά τα 838 άλογα. Η Lamborghini, για να τιμήσει την παράδοσή της, θα το κατασκευάσει μόνο σε 63 μονάδες, ως έμμεση αναφορά στο έτος ίδρυσης που είναι το 1963. Το κόστος για κάθε ένα από τα 63 αυτοκίνητα φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια (2,21 εκατομμύρια ευρώ) και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εταιρεία, έχουν προπωληθεί όλα.

Advertisement

Το ίδιο υβριδικό σύνολο αναμένεται να εφοδιάζει και την επόμενη γενιά της Aventador, η παρουσίαση της οποίας όμως θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο από όσο είχε αρχικά ανακοινωθεί, μια και η υπάρχουσα γενιά του μοντέλου δείχνει να συνεχίσει πολύ δυνατά την εμπορική της πορεία. Για την Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Lamborghini έχει προγραμματίσει ένα ακόμα ντεμπούτο για μοντέλο της, που όπως όλα δείχνουν θα είναι μια plug-in υβριδική εκδοχή της Urus.

Advertisement