Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Qashqai έφθασε τα 2 εκατ. και συνεχίζει…

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Qashqai έφθασε τα 2 εκατ. και συνεχίζει…

ΝΕΑ

Το Qashqai έφθασε τα 2 εκατ. και συνεχίζει…

ΝΕΑ

Το στοίχημα που έβαλε η Nissan πριν από 8 χρόνια συνεχίζει να τις φέρνει… κέρδη μέχρι και σήμερα. Το Qashqai αποτέλεσε την εναλλακτική απέναντι στα συμβατικά μικρομεσαία και ο ρυθμός παραγωγής του αποδεικνύει την επιτυχία του. Στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ η παραγωγή του ιαπωνικού compact crossover έφθασε τα 2 εκατ. μονάδες και η Nissan έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Σχεδιασμένο στο Λονδίνο και εξελιγμένα στα τεχνικά κέντρα της Nissan σε Κράνφιλντ (Μ. Βρετανία) και Βαρκελώνη, το Qashqai έχει κατακτήσει όχι μόνο την Ευρώπη αλλά και τις υπόλοιπες αγορές στις οποίες εξάγεται. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους στο Σάντερλαντ και ανυπομονώ να δω πόσο γρήγορα θα φθάσουμε τα 3 εκατ. μονάδες», δήλωσε ο Paul Willcox, Πρόεδρος της Nissan Ευρώπης.

Και στην Ελλάδα το Qashqai τα πηγαίνει εξαιρετικά, καταγράφοντας 1.555 ταξινομήσεις το πρώτο εννιάμηνο του 2014. Προηγείται σε πωλήσεις δημοφιλών μικρομεσαίων, όπως το Golf, το Auris και το Astra και βέβαια όλων των crossover και SUV.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ τη δοκιμή μακράς διάρκειας που κάναμε με το Nissan Qashqai 1.6 dCi 4×4.