Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Q50 Eau Rouge εν κινήσει στο Γκούντγουντ

Ελλάδα 21:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Q50 Eau Rouge εν κινήσει στο Γκούντγουντ

ΝΕΑ

Το Q50 Eau Rouge εν κινήσει στο Γκούντγουντ

ΝΕΑ

Μέχρι στιγμής κάνει γύρους σε πίστες δοκιμών, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινού και των ανταγωνιστών του. Σύντομα όμως θα το δούμε και θα το ακούσουμε στο δρόμο, καθώς το πρωτότυπο sport sedan της Infiniti θα εμφανιστεί το τριήμερο 27-29 Ιουνίου στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ. Το Q50 Eau Rouge με τον 3.8 V6 των 568 PS θα πραγματοποιήσει τη σύντομη ανάβαση, έχοντας πίσω από το τιμόνι δύο μέλη της Infiniti Red Bull Racing.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στα «πηδάλια» λοιπόν του αυτοκινήτου θα εναλλάσσονται ο Christian Horner,  επικεφαλής της ομάδας της στην F1, και ο Sebastian Buemi, δοκιμαστής και αναπληρωματικός πιλότος. Ο δεύτερος θα βρίσκεται μάλιστα στη διάθεση δημοσιογράφων και καλεσμένων της Infiniti, για ερωτήσεις σχετικά με την φετινή σεζόν της Red Bull Racing.

Η Infiniti δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι έχει δοθεί έγκριση για την παραγωγή του Q50 Eau Rouge, οι πληροφορίες όμως του NewsAuto.gr αναφέρουν ότι η θυγατρική της Nissan έχει αποφασίσει τη δημιουργία ολόκληρης σειράς sport μοντέλων μέσα στη γκάμα της.

Advertisement
Advertisement

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το video με τον Sebastian Vettel να δοκιμάζει το Q50 Eau Rouge.