Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο Land Rover Defender στην Ελλάδα (video)

Ελλάδα 13:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρώτο Land Rover Defender στην Ελλάδα (video)

ΝΕΑ

Το πρώτο Land Rover Defender στην Ελλάδα (video)

ΝΕΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται με “σάρκα και οστά” το ολοκαίνουργιο Land Rover Defender, το οποίο πρόκεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία το επόμενο έτος.

Advertisement
Advertisement

Το Land Rover Defender στοχεύει ψηλά και πρόκειται να γίνει το SUV που θα λατρέψει ο κάθε δραστήριος άνθρωπος. Σε περίπου ένα χρόνο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα, ωστόσο ο αποκλειστικός εισαγωγέας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ εξασφάλισε ένα ολοκαίνουργιο Defender για τα… μάτια σας (και τα χέρια σας) και μόνο! Το πρώτο πολυτελές και παράλληλα off-road animal κοσμεί την είσοδο του Εκάλη Club, ενώ για τρεις μέρες (6-8 Δεκεμβρίου) θα μπορείτε να επισκεφτείτε και να “ψηλαφήσετε” τόσο το νέο Defender όσο και άλλα εντυπωσιακά μοντέλα της εισαγωγικής, όπως είναι το Range Rover Sport SVR, τη Jaguar F-Pace SVR και τη Jaguar I-Pace, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Driving The Future”

To νέο Defender θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, που ονομάζονται 90, 110 και 130 και η τιμή εκκίνησής του είναι τα 82.900 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Έχει μόνιμη τετρακίνηση, με σύστημα Configureable Terrain Response (με λειτουργία Wade) και πίσω διαφορικό Active Locking (προαιρετικό) που το κάνουν νιώθει σαν στο σπίτι του ακόμα και στα πιο εχθρικά για οχήματα περιβάλλοντα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο και έχει Twin-speed transfer box με σύστημα επιλογής τετρακίνησης ανάλογα με το έδαφος (Terrain Response). Στην ανάρτηση υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις ανάλογα την έκδοση. Έτσι το 90 θα έχει αμορτισέρ / ελατήρια, το 110 Air suspension και οι κορυφαίες εκδόσεις του 130 την ανάρτηση Adaptive Dynamic.

Οι επιλογές για τους βενζινοκινητήρες περιλαμβάνουν ένα τετρακύλινδρο 2.0-λίτρων 300 ίππων και ένα 6κύλινδρο υβριδικό mild 400 ίππων. Στους πετρελαιοκινητήρες το Defender εξοπλίζεται με ένα 2.0-λίτρων (με 200 είτε με 240 ίππους ) και με 3.0 λίτρων 300 HP.

Απολαύστε το στο βίντεό μας:

Advertisement