ΝΕΑ

Το πρώτο επίσημο video της California T

Ελλάδα 17:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρώτο επίσημο video της California T

ΝΕΑ

Το πρώτο επίσημο video της California T

ΝΕΑ

Πάνε σχεδόν τρεις εβδομάδες από την επίσημη αποκάλυψη της νέας Ferrari California T και τώρα που παρουσιάζεται και στο κοινό, οι Ιταλοί μας χάρισαν και το πρώτο της video εν δράσει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το πρώτο τέκνο του Μαρανέλο με υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα, κινείται σε ιταλικούς δρόμους, με κλειστή ή ανοιχτή τη μεταλλική οροφή. Όλα ξεκινούν με επίδειξη της αναδίπλωσής της που γίνεται μέσα σε 14sec και μετά, αφού οι Ιταλοί εστιάσουν σε τομείς που συνήθως δεν δίνεις βάση όταν μιλάς για μία Ferrari, όπως ο χώρος αποσκευών, αρχίζει η δράση!

Από τη ντόλτσε βίτα στους δρόμους της Ρώμης, μέχρι παραθαλάσσιες διαδρομές και φιδίσια περάσματα σε ομιχλώδη τοπία, από καθαρά αστικό τοπίο, μέχρι σε ορεινούς δρόμους, η νέα Ferrari California T των 560 PS, ξεχύνεται σαν… λάβα (γίνεται και τέτοιος συνειρμός στο video) κάνοντας χάρη στον δυναμικό V8 3.8 lt και τα 77 kgm ροπής που προσφέρει, τα 0-100 km/h σε μόλις 3.6 sec.

Advertisement
Advertisement

Η τελική ταχύτητα της βάρους 1.625kg, τετραθέσιας «ιταλίδας» ορίζεται στα 316 km/h  ενώ σημείο των καιρών είναι πως πλέον, όταν μιλάμε για supercars, αναφέρουμε και στοιχεία που κάποτε ήταν αδιάφορα, όπως η κατανάλωση που εργοστασιακά ορίζεται στα 10.5 lt/100 km ή οι εκπομπές ρύπων που είναι στα 250 g. CO2 ανά km.
[nggallery id=3193]
Πατήστε play για να απολαύσετε τη νέα California T, ανοιχτή και κλειστή, να εκμεταλλεύεται το F1-Trac σύστημα ελεγχόμενης πρόσφυσης που διαθέτει αγωνιστικό DNA, για να την καρφώνει στο δρόμο καθώς ο οδηγός επιταχύνει στις μαγευτικές διαδρομές του βίντεο.