Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Opel Adam έφθασε τις 100.000 παραγγελίες

Ελλάδα 0:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Opel Adam έφθασε τις 100.000 παραγγελίες

ΝΕΑ

Το Opel Adam έφθασε τις 100.000 παραγγελίες

ΝΕΑ

Το πείραμα της Opel για ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης, ακολουθώντας το παράδειγμα της Fiat με το 500, στέφθηκε από επιτυχία. Αυτό δείχνουν οι αριθμοί, καθώς η θυγατρική της General Motors έχει δεχτεί περισσότερες από 100.000 παραγγελίες για το Adam στον ενάμιση χρόνο από την έναρξη της διάθεσής του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται και οι περίπου 3.000 παραγγελίες για το Adam Rocks, το «crossover τσέπης» που αρχίζει από το φθινόπωρο την εμπορική του πορεία στις ευρωπαϊκές αγορές. Το NewsAuto.gr θα το οδηγήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο στη Λετονία και θα μεταφέρει άμεσα τις εντυπώσεις του.

Το Adam Rocks έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, πλαστικά προστατευτικά, συρόμενη υφασμάτινη οροφή και εφοδιάζεται πέρα από τον 1.2 με τα 70 PS και με το νέο μικρό turbo των 1.000 cc, απόδοσης 90 και 115 PS σε δύο εκδόσεις. Ο 3κύλινδρος κινητήρας συνδυάζεται με το νέο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Opel. Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνεται και το σύστημα ενημέρωσης – ψυχαγωγίας IntelliLink, με οθόνη αφής 7 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Δείτε ΕΔΩ τις τιμές του Adam Rocks.