Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Nurburgring τώρα και σε Monopoly

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Nurburgring τώρα και σε Monopoly

ΝΕΑ

To Nurburgring τώρα και σε Monopoly

ΝΕΑ

Οι λάτρεις της ταχύτητας μπορούν πλέον να διασκεδάζουν παίζοντας επιτραπέζια στο σπίτι καθώς η διάσημη Monopoly απέκτησε και παραλλαγή με θέμα το Nurburgring.

Advertisement
Advertisement

Έως σήμερα οι παραλλαγές που είχαμε δει στο διάσημο επιτραπέζιο της Monopoly είχαν κυρίως κτηματομεσιτική θεματολογία και οι διάφορες παραλλαγές της κινούνταν γύρω από τη διαφοροποίηση του τρόπου συναλλαγών προσφέροντας ακόμα και τη δυνατότητα για χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Λίγο πριν τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων παρουσιάστηκε η πιο πρόσφατη παραλλαγή της η οποία σίγουρα έκανε τους απανταχού petrolheads να χαμογελάσουν καθώς έχει σαν θέμα το Nurburgring. Ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού παραμένει φυσικά ο ίδιος (αλλιώς δεν θα μιλούσαμε για monopoly) όμως αυτή τη φορά οι ιδιοκτησίες που καλούνται να αποκτήσουν και να διαχειριστούν οι παίκτες είναι τμήματα της διάσημης διαδρομής της Πράσινης Κόλασης.

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν αντί να αγοράζετε οδούς και πλατείες σε κάποια πόλη θα μπορείτε να κάνετε δική σας την Karussell και την Brunnchen ή την Bergwerk και την Gelgenkopf. Κάθε παίκτης μπορεί να διαλέξει το δικό του σύμβολο με το οποίο θα παίζει μεταξύ των διαθέσιμων αγωνιστικών αυτοκινήτων ή των τροπαίων που υπάρχουν. Το μόνο πρόβλημα για όσους έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα είναι πως η Monopoly Nurburgring είναι τυπωμένο μόνο στα γερμανικά και η διάθεσή του γίνεται μόνο μέσω του επίσημου site του Nurburgring με το κόστος που αναγράφεται να είναι 44,95 ευρώ χωρίς φυσικά να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.