Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan X-Trail που περιμένουμε

Ελλάδα 9:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan X-Trail που περιμένουμε

ΝΕΑ

Το Nissan X-Trail που περιμένουμε

ΝΕΑ

Τα ψηφιακά σχέδια, έχουν βασιστεί σε δύο σκίτσα που κατατέθηκαν στην υπηρεσία που ασχολείται με τις εγκρίσεις τύπου της Βραζιλίας και δείχνουν με αρκετά μεγάλη ακρίβεια το πώς θα είναι το νέο X-Trail της Nissan.

Advertisement
Advertisement

Τον περασμένο μήνα διέρρευσαν δύο σκίτσα που κατέθεσε η Nissan στην υπηρεσία εγκρίσεων τύπου της Βραζιλίας από τα οποία προκύπτει μια αρκετά καθαρή εικόνα για τη μορφή του νέου X-Trail που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο έτος και να αρχίσει την εμπορική του πορεία το 2022. Με βάση τα σκίτσα αυτά, η Κolesa προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα, σχεδιάζοντας ψηφιακές απεικονίσεις των δύο όψεων του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Πρακτικά, η απόκλιση από την πραγματικότητα για τη νέα γενιά του Nissan X-Trail πρέπει να είναι πάρα πολύ μικρή. Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αναδεικνύουν την εναρμόνιση του νέου X-Trail στην αισθητική όλης της γκάμας των SUV μοντέλων της μάρκας. Το νέο X-Trail που θα είναι διαθέσιμο και σε plug-in υβριδική έκδοση, ενώ θα είναι –ως πλατφόρμα- «έτοιμο» και για αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή. Με το νέο αυτό μοντέλο, ο ανταγωνισμός στην κατηγορία με τα Toyota RAV4 και Honda CR-V θα γίνει πιο έντονος και θα αποκτήσει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον.