Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο Nissan Juke φωσφορίζει (vid)

Ελλάδα 7:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tο Nissan Juke φωσφορίζει (vid)

ΝΕΑ

Tο Nissan Juke φωσφορίζει (vid)

ΝΕΑ

Όχι, η συγκεκριμένη χρωματική επιλογή δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας για τους επίδοξους αγοραστές ενός Nissan Juke. Αποτελεί όμως προϊόν της φαντασίας δύο ανερχόμενων καλλιτεχνών του γκράφιτι!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Αυτή η μεταμόρφωση του δημοφιλούς μικρού crossover έγινε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη «Λευκή Νύχτα». Τι είναι αυτό; Πρόκειται για δημοφιλή γιορτή της τέχνης και του πολιτισμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο, για 12 ώρες, στη συγκεκριμένη πόλη.

Από το 2013, η Λευκή Νύχτα μεταμορφώνει τη Μελβούρνη, με τη συμμετοχή τοπικών και διεθνών καλλιτεχνών, σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον με πλούσιες δράσεις εικαστικού, μουσικού και θεατρικού ενδιαφέροντος.

Advertisement
Advertisement

Τώρα λοιπόν, δύο Juke είχαν «ντυθεί» με ειδική φωσφορίζουσα βαφή, καθώς η ιαπωνική μάρκα τα άφησε στα ταλαντούχα χέρια των καλλιτεχνών, που τα μετέτρεψαν σε έναν ιδιότυπο καμβά, χρησιμοποιώντας μαύρο χρώμα και στυλό. Σε αυτό το ιδιαίτερο γκράφιτι, συμμετείχαν και οι περαστικοί όπου μπορούσαν να αφήσουν το δικό τους «αποτύπωμα» πάνω στα «φωσφορίζοντα» μοντέλα της Nissan.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…