Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Volkswagen Arteon R στο Nurburgring

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Volkswagen Arteon R στο Nurburgring

ΝΕΑ

Το νέο Volkswagen Arteon R στο Nurburgring

ΝΕΑ

Μέσα στο έτος αναμένεται να αποκαλυφθεί η έκδοση R του Arteon από τη Volkswagen με τον turbo κινητήρα των 2,0 λίτρων και την τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Volkswagen Arteon R βρίσκεται στα τελικά στάδια των δοκιμών του πριν την επίσημη παρουσίασή του. πρόκειται να αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στο έτος με turbo κινητήρα 2,0 λίτρων. Εμφανισιακά, δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου και είναι χαρακτηριστικό το ότι στο καμουφλάζ του πρωτοτύπου που εθεάθη να κάνει γρήγορους γύρους στο Nurburgring, οι «ταινίες» που κάλυπταν κάποια σημεία ήταν ελάχιστες.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα αναμένεται να είναι σημαντικότερες οι αλλαγές, καθώς θα ενσωματωθεί η νέα λογική της ψηφιακής εκδοχής του ταμπλό, έτσι όπως την είδαμε στην 8η γενιά του Golf. Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τη μέρα που η Volkswagen ανακοίνωσε την ανανέωση του μοντέλου, το οποίο αναμένεται στην πλέον «καυτή» του έκδοση να έχει το δίλιτρο turbo σύνολο με απόδοση που αναμένεται να ξεπερνά τους 320 ίππους.

Με αυτό το δεδομένο, η έκδοση R-Line Edition αναμένεται πώς θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5,0 δευτερόλεπτα. Όπως συμβαίνει με το Golf R, αναμένεται ότι το Arteon R θα χρησιμοποιεί το ίδιο αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων και θα είναι τετρακίνητο.

Advertisement