Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Twingo στις Κάννες

Ελλάδα 4:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Twingo στις Κάννες

ΝΕΑ

Το νέο Twingo στις Κάννες

ΝΕΑ

Ως χορηγός του σημαντικότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ από το 1983, η Renault έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προωθεί τα μοντέλα της. Για το φετινό 67ο Φεστιβάλ των Καννών (14-25 Μαΐου) χρησιμοποίησε συνολικά 210 αυτοκίνητα: 70 Latitude και 140 Espace για να μεταφέρουν τα αστέρια της μεγάλης οθόνης στο κόκκινο χαλί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στην Croisette (τη διάσημη παραλιακή λεωφόρο όπου βρίσκεται η έδρα του φεστιβάλ) έκανε όμως την εμφάνισή του και το νέο Twingo. Τέσσερα αυτοκίνητα (στα αντίστοιχα διαθέσιμα χρώματα, μπλε, λευκό, κίτρινο και κόκκινο) κέρδισαν τις εντυπώσεις, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών. Το μικρό της Renault έχει μήκος 3,59 m. και πρόσφατα άρχισε η παραγωγή του στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ο τοποθετημένος πίσω κινητήρας και η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει δύο τρικύλινδρα σύνολα, τον ατμοσφαιρικό SCe 70 χωρητικότητας 999 cc και ισχύος 70 PS και τον υπερτροφοδοτούμενο EnergyTCe 90, τον 0.9 με τα 90 PS. Και οι δύο είναι διαθέσιμοι με start/stop, ενώ ο δεύτερος πληροί τις προδιαγραφές Euro 6.

Advertisement
Advertisement