Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Ford Transit Courier

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Ford Transit Courier

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Ford Transit Courier

ΝΕΑ

Η Ford Pro ενισχύει την κορυφαία σε πωλήσεις στην Ευρώπη οικογένεια Transit, με το νέο Transit Courier.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Ford Transit Courier προσφέρει τώρα βελτιωμένη παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα με τα πρώτα μοντέλα έχουν αρχίσει ήδη να παραδίδονται σε επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, το Transit Courier έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου και πιο ευέλικτου χώρου φόρτωσης με 25% περισσότερη χωρητικότητα έναντι του απερχόμενου μοντέλου, με δυνατότητα μεταφοράς δύο παλετών και αυξημένο ωφέλιμο φορτίο.

Η νέα σχεδίαση του χώρου φόρτωσης όσο και εκείνη της καμπίνας περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών, τα οποία ενισχύουν την παραγωγικότητα και την άνεση εν ώρα εργασίας.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, χάρη σε μία ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών υποβοήθησης οδηγού, το Transit Courier έγινε το πρώτο van που απέσπασε το πλατινένιο βραβείο ασφάλειας από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα δοκιμών του.

Το καινούριο Transit Courier είναι πλήρως ενσωματωμένο στην πλατφόρμα λογισμικού και συνδεδεμένων υπηρεσιών της Ford Pro με στόχο την προώθηση της αποδοτικής λειτουργίας.

Advertisement

Η παραγωγή του Transit Courier με κινητήρες βενζίνης και diesel βρίσκεται σε εξέλιξη τώρα στο ανανεωμένο εργοστάσιο της Ford Otosan στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, η επένδυση στο οποίο έφτασε τα 490 εκατομμύρια ευρώ. Η γκάμα των Courier θα συμπληρωθεί από το ηλεκτρικό E-Transit Courier, για το οποίο οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν αργότερα φέτος.

Αποδοτικοί κινητήρες

Advertisement

Το νέο Transit Courier εισάγει μια έκδοση του γνωστού, αποδοτικού βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost της Ford με 125 ίππων, που προσφέρεται παράλληλα με την έκδοση των 100 ίππων.

Ο EcoBoost συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή ένα νέο 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη για την υποστήριξη όσων οδηγούν συχνά σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Advertisement

Το σύστημα διπλού συμπλέκτη επιτρέπει ομαλές, γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς απώλεια ροπής, ώστε να βελτιώνεται τόσο η αποδοτικότητα στις χαμηλές ταχύτητες όσο και η οδηγική εμπειρία.

Ένας κινητήρας diesel 1.5L EcoBlue με απόδοση 100 ίππους είναι διαθέσιμος για όσους διανύουν περισσότερα χιλιόμετρα. Ο κινητήρας διατίθεται στα μοντέλα van και double cab in van και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το Transit Courier διατίθεται σε τέσσερις ελκυστικές επιλογές εξοπλισμού: Base, Trend, Limited και Active. Η πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Limited περιλαμβάνει στάνταρ χαρακτηριστικά, όπως ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά, εκκίνηση χωρίς κλειδί και βάση ασύρματης φόρτισης συσκευών.

Η έκδοση Active τονίζει περαιτέρω τα SUV χαρακτηριστικά και είναι εξοπλισμένη με προστατευτικά για τα τόξα των θόλων των τροχών, εμπρός και πίσω προστατευτικές ποδιές, ράγες οροφής και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με μαύρο χρώμα και μηχανουργημένα στοιχεία στην πρόσοψή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα τεχνολογία της Ford συμβάλλει στην αποφυγή ατυχημάτων
Το Ford Transit πήρε μορφή SuperVan
Διπλή διάκριση της Ford Pro