Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat Double Play: Καινούργιο αυτοκίνητο με όφελος έως και 3.200 ευρώ!

Ελλάδα 14:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat Double Play: Καινούργιο αυτοκίνητο με όφελος έως και 3.200 ευρώ!

ΝΕΑ

Fiat Double Play: Καινούργιο αυτοκίνητο με όφελος έως και 3.200 ευρώ!

ΝΕΑ

Το πρόγραμμα Double Play έρχεται να κάνει πολύ πιο συμφέρουσα την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου της Fiat προσφέροντας παράλληλα και μια σειρά προνομίων σε ελκυστικά πακέτα χρηματοδότησης και μεγάλες εγγυήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat, με μία ιδιαίτερα πλούσια και ελκυστική γκάμα προϊόντων συνεχίζει να διατηρεί τους ισχυρούς δεσμούς της με το ελληνικό αγοραστικό κοινό και την μεγάλη παράδοση των ιστορικών στιγμών της μάρκας. Το ξεχωριστό στιλ, η πρακτικότητα, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, αλλά και ο προσιτός χαρακτήρας είναι στοιχεία που διαχρονικά συνοδεύουν τις προτάσεις της Fiat.

Με στόχο στο να γίνει ακόμα πιο εύκολη αλλά και οικονομικά συμφέρουσα η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, η Ιταλική μάρκα παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία Double Play. Ένα πρόγραμμα που καθιστά πιο συμφέρουσα από ποτέ την αγορά ενός μοντέλου της Fiat, η οποία διαθέτει εξελιγμένες προτάσεις για κάθε σύγχρονο καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Advertisement
Advertisement

To κύριο χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος είναι ότι ο αγοραστής δεν έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μία και μόνο παροχή. Αλλά αποτελεί ένα σύνολο από οικονομικά οφέλη και παροχές, τα οποία καθιστούν πιο ελκυστική την αγορά ενός αυτοκινήτου της εταιρίας ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μία πιο άνετη και με λιγότερο άγχος συμβίωση με το όχημά του σε βάθος χρόνου.

Υπό αυτό το πρίσμα, και μέσα από το πρόγραμμα Double Play, υπάρχουν πλέον σημαντικά οικονομικά οφέλη για το σύνολο της γκάμας των μοντέλων της Fiat. Πρόκειται για εκπτώσεις που φθάνουν έως και τα 3.200 ευρώ και προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης με επιτόκιο από 3,9% και εξόφληση έως και σε 72 μήνες

Advertisement

Παράλληλα προσφέρεται εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 5 ετών η οποία ισχύει έως και τα 200.00 χιλιόμετρα, έτσι ώστε ο αγοραστής να έχει εξασφαλισμένη την απόλαυση του αυτοκινήτου του χωρίς το άγχος για τα χιλιόμετρα που διανύει κάθε έτος.

Advertisement

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί μία ακόμα ιδιαίτερα ελκυστική παροχή η οποία αφορά την δωρεάν παροχή οδικής βοήθειας για 5 χρόνια.

Aναλυτικά το πρόγραμμα Double Play έχει τα παρακάτω προνόμια για κάθε ένα από τα μοντέλα της Fiat:

Advertisement

• Το θρυλικό Fiat 500 με μέγιστο όφελος έως 3.200€ & 5 χρόνια εγγύηση

• Το Ιταλικό SUV, Fiat 500X με χρηματοδότηση ακόμα και χωρίς προκαταβολή, με επιτόκιο 6,95% και αποπληρωμή έως 72 μήνες (6 έτη) και 5 χρόνια εγγύηση.

• To Fiat Panda διατίθεται με όφελος έως και 2.250€ που συνδυάζεται με 5ετή εγγύηση

• Το Tipo Hatchback με όφελος έως 1.400€.

• Το ελκυστικό crossover Tipo Cross με μέγιστο όφελος που φτάνει τα 1.300€. Χρηματοδότηση μέχρι 72 μήνες, 0% προκαταβολή και 6,95% επιτόκιο ή εναλλακτικά προνομιακή χρηματοδότηση με 3,9% επιτόκιο και 35% προκαταβολή.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα Fiat Double Play διατίθεται για το σύνολο των επιβατικών μοντέλων της Fiat, και αφορά όλους τους διαθέσιμους κινητήρες της γκάμας, βενζίνης, φυσικού αερίου (CNG) και diesel.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο Double Play οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Αντιπροσώπων της μάρκας σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Fiat Panda Cross βάζει δύσκολα στο Tesla Model X (+video)
Τα μοντέλα της Fiat με έκπτωση έως και 3.200 ευρώ!
Fiat 500 X Yachting: Με αέρα καλοκαιριού (+video)