Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Peugeot 408 σε… μαγική σφαίρα (+video)

Ελλάδα 15:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Peugeot 408 σε… μαγική σφαίρα (+video)

ΝΕΑ

Το νέο Peugeot 408 σε… μαγική σφαίρα (+video)

ΝΕΑ

Περιστρέφεται και προβάλει το νέο Peugeot 408 από κάθε πιθανή γωνία: Η διάφανη σφαίρα είναι παντελώς απροσδόκητη, όπως και η εμφάνιση του του νέου 408.

Advertisement
Advertisement

To νέο Peugeot 408 Fastback αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο και τώρα εκτίθεται στο Louvre-Lens, ένα μουσείο τέχνης στην περιοχή Lens της Γαλλίας.

H προβολή του νέου Peugeot 408, ενός δυναμικού fastback με μοναδική εμφάνιση, έπρεπε να είναι εμπνευσμένη. Μία ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών, μηχανικών και τεχνικών από το Παρισινό δημιουργικό στούντιο Superbien πήρε την ιδέα της «Σφαίρας» και τη μετέτρεψε  σε μια πραγματικότητα που κόβει την ανάσα και που φαίνεται να αψηφά τη βαρύτητα.

Advertisement
Advertisement

Η πρωτότυπη αυτή εγκατάσταση τοποθετήθηκε στον εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο του Louvre-Lens. «Μας άρεσε πολύ η ιδέα αυτού του έργου τέχνης το οποίο είναι πρωτότυπο και όμορφο, ενώ αναδεικνύει πλήρως το νέο Peugeot 408, το οποίο παρουσιάζεται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο στον υπέροχο και μοντέρνο περιβάλλοντα χώρο του Louvre-Lens» λέει η Linda Jackson, CEO της Peugeot.

«Η Peugeot κινείται και καινοτομεί σε όλους τους τομείς. Η διάφανη σφαίρα που σχεδιάστηκε για το νέο 408 αναδεικνύει τη γοητεία του μοντέλου από κάθε γωνία. Η εγκατάσταση αυτή είναι απολύτως σύμφωνη με την εφαρμογή της νέας εταιρικής ταυτότητας της μάρκας» προσθέτει ο Phil York, Marketing and Communication Director της Peugeot.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot 2008: Στην κορυφή των SUV
Peugeot 308: Ψηλαφίζοντας το Ελληνικό Car of The Year 2022|
Peugeot 208: Η premium έκφραση στα super mini