Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο «παιχνίδι» του Ken Block

Ελλάδα 12:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο «παιχνίδι» του Ken Block

ΝΕΑ

Το νέο «παιχνίδι» του Ken Block

ΝΕΑ

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του έβδομου video της επικής σειράς Gymkhana, o Ken Block αποκάλυψε το όχημα που θα τον συντροφέψει σε αυτό!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Τα αποκαλυπτήριά του έγιναν στη SEMA, τη μεγαλύτερη έκθεση βελτίωσης παγκοσμίως, που έλαβε πρόσφατα χώρα στο συνεδριακό κέντρο του Λας Βέγκας, στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το… Hoonicorn RTR είναι στην πραγματικότητα ένα Ford Mustang του 1965, φυσικά μεταμορφωμένο και άγριο. Οι απαιτούμενες μετατροπές έγιναν από την RTR (σ.σ. εταιρεία που ανήκει στον συναθλητή του Vaughn Gittin Jr) και την ASD Motorsports, εταιρείες που ειδικεύονται στις επεμβάσεις σε Mustang.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας… NASCAR! Ένας Roush Yates V8 κινητήρας χωρητικότητας 6.5 lt και απόδοσης 845 αλόγων! Παράλληλα, αντί για τους πίσω μόνο τροχούς, η κίνηση διανέμεται μέσω μετάδοσης από τη Sadev και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement

Ο δαιμόνιος Block δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που είχα τη δυνατότητα να αποκαλύψω αυτό το αυτοκίνητο για πρώτη φορά στην SEMA και στο περίπτερο της Ford. Πρόκειται για ένα project πάνω στο οπίο δουλεύω εδώ και δύο χρόνια. Ήξερα πως το να συνεργαστώ σε αυτό με τον Vaughn Gittin Jr. και την ομάδα του ήταν η σωστή επιλογή, αφού οι Mustang είναι ο κόσμος τους. Οι λεπτομέρειες του αυτοκινήτου και το πόσο πολύ το έχουν προσέξει πραγματικά με ενθουσιάζει. Αδιαμφισβήτητα αυτό είναι το καλύτερο Gymkhana αυτοκίνητο που είχα ποτέ».

Δείτε το Ford Mustang Hoonicorn RTR στο video που ακολουθεί…

Advertisement


Μέχρι να δούμε λοιπόν το έβδομο επεισόδιο της τρέλας του Block, δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha.