Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Mini JCW Orange Edition

Ελλάδα 6:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Mini JCW Orange Edition

ΝΕΑ

Το νέο Mini JCW Orange Edition

ΝΕΑ

Μια ειδική έκδοση του Mini κάνει επίσημο ντεμπούτο αυτό το σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ κάνοντας μια διαδρομή από το Πόρτλαντ μέχρι τη Φλόριντα.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η «χάρη» του Mini γνωρίζει μεγάλες «τιμές» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με την αγορά των ΗΠΑ να το δέχεται με ανοιχτές αγκάλες. Ενδεικτικό της καλής εικόνας που έχει το μοντέλο στις ΗΠΑ, είναι και η παρουσίαση που θα γίνει για τη νέα ειδική έκδοση Mini John Cooper Works Hardtop International Orange Edition.

Advertisement
Advertisement

Orange Mini boi-530

Η επίσημη πρώτη του μοντέλου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου, όταν και θα ξεκινήσει για τη διαδρομή από το Πόρτλαντ μέχρι τη Φλόριντα, με ενδιάμεσους σταθμούς το Όρεγκον και το Ορλάντο. Εκτός του έντονου πορτοκαλί χρώματος που έχει στο αμάξωμα, η ειδική αυτή έκδοση χαρακτηρίζεται  από τις μαύρες λεπτομέρειες (όπως είναι η αεροτομή στο πίσω μέρος της οροφής), οι χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και τα καπάκια των καθρεπτών από ανθρακόνημα. Εκτός των παραπάνω, η μεγάλη ηλιοροφή είναι μέρος του εξοπλισμού της έκδοσης, μαζί με το ηχοσύστημα της Harman Kardon και τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.

Orange Mini boi-640