Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Jeep Wagoneer αποκαλύπτεται (video)

Ελλάδα 18:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Jeep Wagoneer αποκαλύπτεται (video)

ΝΕΑ

Το νέο Jeep Wagoneer αποκαλύπτεται (video)

ΝΕΑ

Στις 11 Μαρτίου, η Jeep θα παρουσιάσει επίσημα το νέο Wagoneer και Grand Wagoneer στο διαδίκτυο, σε live event της φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει 20 χρόνια από όταν το νέο Jeep Grand Wagoneer κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αμερικής, εκτός βέβαια από μια χρονιά (1993) που προσφέρθηκε ως μια πλούσια έκδοση του μικρότερου Grand Cherokee και όχι ως ένα ξεχωριστό μοντέλο.

Το μεγάλο Jeep σταμάτησε να παράγεται το 1991, ενώ η αμερικάνικη φίρμα ετοιμάζει την επιστροφή του Grand Wagoneer, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, η Jeep θα παρουσιάσει στο διαδίκτυο σε live event στις 11 Μαρτίου το μεγάλο της μοντέλο και σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες θα διατίθεται ως Wagoneer και Grand Wagoneer.

Το παρακάτω βίντεο μάς δίνει μια πρώτη αίσθηση για το πώς θα είναι το μοντέλο παραγωγής της Jeep, κυρίως το εμπρός τμήμα, το οποίο δεν περιμένουμε να διαφοροποιείται από το πρωτότυπο Grand Wagoneer, που είχαμε δει τον Σεπτέμβριο 2020.

Advertisement
Advertisement


Παρατηρώντας το μικρό κλιπ, η γρίλια δείχνει λίγο πιο μεγάλη σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένεια SUV της φίρμας. Διακρίνονται τα οριζόντια φώτα τύπου LED, δανεισμένα από το concept και σίγουρα οι εξωτερικοί καθρέφτες είναι αρκετά πιο μεγάλοι από το Grand Wagoneer Concept. Περισσότερα στοιχεία όμως δεν έχουμε ακόμα, μιας και το υπόλοιπο αμάξωμα στο βίντεο είναι βυθισμένο στο… σκοτάδι. Αναμονή μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:
Teaser για το ηλεκτρικό Jeep Wrangler (VIDEO)
Δοκιμή: Jeep Compass 4xe
Νέο Jeep Wranger Rubicon 392: Πιο ισχυρό από ποτέ (video)