Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Ford Ranger Raptor στο Baja 1000

Ελλάδα 4:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Ford Ranger Raptor στο Baja 1000

ΝΕΑ

Το νέο Ford Ranger Raptor στο Baja 1000

ΝΕΑ

Η Ford Performance θα «ρίξει στα βαθιά» το νέο Ranger Raptor, προαναγγέλλοντας τη συμμετοχή της στο θρυλικό αγώνα Baja 1000.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στο Νοέμβριο θα δούμε την αγωνιστική εκδοχή του νέου Ford Ranger Raptor, στην πραγματική δράση του αγώνα International Baja 1000.

Η Ford Performance εργάστηκε μαζί με την Αυστραλιανή Kelly Racing για την κατασκευή του ειδικού Ranger Raptor, για την αγωνιστική ομάδα της Lovell Racing που θα υποστηρίξει τη συμμετοχή στον σκληρό αγώνα Baja 1000 που θα ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου. Για τις επεμβάσεις που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο, δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες και το πιο σημαντικό από αυτά που ξέρουμε, έχει να κάνει με τη χρήση βιοκαυσίμου της Shell.

Advertisement
Advertisement

«Η χρήση καυσίμων που παρουσιάζουν χαμηλές εκπομπές άνθρακα σε αγώνες όπως το Baja 1000, μπορεί να βοηθήσει την επέκταση της χρήσης των βιοκαυσίμων καθώς και άλλων τεχνολογιών καθαρής ενέργειας, προκειμένου να γίνουν προσιτά για όλους» δήλωσε η διευθύντρια του τμήματος ελέγχου πιστοποιήσεων της Ford, Cynthia Williams.

Από τις αλλαγές που έχουν γίνει στο Ranger Raptor κατά την προετοιμασία του για το Baja, ξεχωρίζουν τόσο η τοποθέτηση ενός snorkel και της μπροστινής ενίσχυσης, όσο και οι LED λάμπες για τον επιπλέον φωτισμό και τα τεράστια ελαστικά με τις αντίστοιχες ζάντες. Το Baja 1000 είναι μια απαιτητική διοργάνωση για οχήματα εκτός δρόμου και η Ford δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή του Ranger Raptor.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο ηλεκτρικό Ford Puma
Το Ford Focus ST με νέο σπορ πακέτο Track Pack
Το ανανεωμένο Ford Escape προλογίζει το facelift του Kuga

Advertisement

 

 

 

Advertisement