Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Ford Puma και με αυτόματο 7άρι κιβώτιο (τιμές)

Ελλάδα 15:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Ford Puma και με αυτόματο 7άρι κιβώτιο (τιμές)

ΝΕΑ

Το νέο Ford Puma και με αυτόματο 7άρι κιβώτιο (τιμές)

ΝΕΑ

Η γκάμα του νέου Puma εμπλουτίζεται τώρα με μία ακόμα έκδοση, η οποία εξοπλίζεται με το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων της Ford.

Advertisement
Advertisement

Ανέκαθεν η Ford ασχολείται εξονυχιστικά πάνω στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, προσφέροντας προηγμένες λύσεις στο συγκεκριμένο τύπο μετάδοσης εδώ και 70 χρόνια.

Σήμερα, τα αυτόματα κιβώτια συνεχίζουν να αυξάνουν τη δημοτικότητά τους, εξασφαλίζοντας στους οδηγούς σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως είναι μεταξύ άλλων η ευκολία οδήγησης και η άνεση, ο μειωμένος θόρυβος και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Ανάμεσα στα μοντέλα της Ford, το νέο Puma είναι ένα από αυτά που προσφέρεται πλέον με το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Advertisement
Advertisement

Το κιβώτιο 7 σχέσεων της Ford συνδυάζεται στο crossover μοντέλο της με τον κινητήρα 1.0 EcoBoost των 125 ίππων, προσφέροντας εκπομπή CO2 110 g/km και κατανάλωση 4,9 l/100 km στον κύκλο NEDC (από 137 g/km και 6,0 l/100 km στο πρωτόκολλο WLTP).

Ο μεγαλύτερος αριθμός σχέσεων που διαθέτει και η λειτουργία του κιβωτίου με τη βοήθεια ενός συστήματος με διπλό συμπλέκτη εξασφαλίζουν ταχύτατες και ομαλές συγχρόνως αλλαγές που συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης και στην αθόρυβη λειτουργία, χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό σε επιδόσεις.

Advertisement

Στην χώρα μας το νέο Ford Puma με το νέο, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των 7 σχέσεων είναι τώρα διαθέσιμο προς παραγγελία στις ήδη γνωστές και πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις ST-Line, ST-Line X και ST-Line Vignale.

Οι τιμές των νέων εκδόσεων Puma με αυτόματο κιβώτιο έχουν ως εξής:

Advertisement

Puma ST-Line 1.0L EcoBoost 125PS Auto: 23.756€
Puma ST-Line X 1.0L EcoBoost 125PS Auto: 26.916€
Puma ST Line Vignale 1.0L EcoBoost 125PS Auto: 30.241€

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Επενδύσεις από τη MAN στην Ελλάδα!

Eπιδότηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων: Μισό εκατ. ευρώ απορροφάται καθημερινά!

Devrim: Το 1ο αυτοκίνητο των Τούρκων