Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Ford Mondeo ίσως είναι crossover

Ελλάδα 1:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Ford Mondeo ίσως είναι crossover

ΝΕΑ

Το νέο Ford Mondeo ίσως είναι crossover

ΝΕΑ

Ένα νέο κύκλο φημολογίας σχετικά με το μέλλον του Ford Mondeo έχουν ανοίξει πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την αρχιτεκτονική της ανάρτησης αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για crossover χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Autocar ένας κατάλογος κωδικών για εργαλεία που στάλθηκε στο δίκτυο επισκευαστών της Ford περιείχε και έναν κωδικό με την περιγραφή “2022 MY Mondeo CD542”.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως το συγκεκριμένο εργαλείο περιγράφεται ως εξειδικευμένο για την απομάκρυνση του φύλλου σούστας της πίσω ανάρτησης, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως το νέο Mondeo θα διαθέτει νέα ανάρτηση που θα μιμείται την αρχιτεκτονική αυτής του Volvo XC90 με εγκάρσια φύλλα σούστας αντί για ελατήρια. Ο λόγος γι’αυτό εστιάζει στην εξοικονόμηση χώρου ο οποίος μπορεί να χρησιμεύσει για την τοποθέτηση μπαταριών για τις υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις χωρίς να επηρεάζεται ο χώρος αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο ενισχύει περισσότερο τις φήμες που θέλουν τη Ford να εξετάζει την προοπτική ενός crossover χαρακτήρα με μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος και ανάλογου ύφους εξωτερικά αισθητικά στοιχεία για το επόμενο Mondeo. Πάντως θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως το νέο μοντέλο θα συνεχίζει να προσφέρεται σε πεντάθυρες χάτσμπακ και wagon εκδόσεις οι οποίες μάλιστα θα αναλάβουν την ευθύνη προσέλκυσης του κοινού που αναζητά αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες μετά την σταδιακή διακοπή της σειράς των MPV μοντέλων.