Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Ford Bronco με εντυπωσιακή εμφάνιση

Ελλάδα 7:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Ford Bronco με εντυπωσιακή εμφάνιση

ΝΕΑ

Το νέο Ford Bronco με εντυπωσιακή εμφάνιση

ΝΕΑ

Το πολυαναμενόμενο Ford Bronco ποζάρει για τελευταία φορά σε ψηφιακό περιβάλλον, λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Advertisement
Advertisement


Οι φίλοι της αμερικάνικης φίρμας και των «ειδικών» εκδόσεων περιμένουν με ανυπομονησία την 9η Ιουλίου, όταν και θα παρουσιαστεί επισήμως το νέο Bronco. Και καθώς αναμένουμε την παγκόσμια πρεμιέρα του, το φόρουμ «Bronco6g.com» δημοσιοποίησε ορισμένες rendering εικόνες του συγκεκριμένου SUV. Σε αυτές απεικονίζεται ένα βαμμένο σε έντονο μπλε χρώμα μοντέλο, κάτι ανάλογο που διέθετε η Shelby Mustang του 1969 και η πιο πρόσφατη Boss 302 Mustang του 2010.

Επίσης, το μέλος του παραπάνω φόρουμ που φέρει το ψευδώνυμο «chipbutty» δημιούργησε στον υπολογιστή μία fake έκδοση με ρετρό πινελιές, που πιθανότατα να μην βγει ποτέ στην παραγωγή. Αυτό που είναι σίγουρο και έχει ήδη γνωστοποιηθεί είναι το γεγονός ότι η χρωματική παλέτα του Ford Bronco θα διαθέτει κλασσικές αποχρώσεις, όπως το λευκό Oxford White, το κόκκινο Race Red, το μαύρο Absolute Black, το ασημί Iconic Silver και το γκρι Fighter Jet Gray. Τέλος, να αναφέρουμε ότι κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο τετρακύλινδρος EcoBoost των 2,3 λίτρων με ισχύ 274 ίππων και 420 Nm ροπής που θα συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο επτά σχέσεων, είτε με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Αργότερα υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιαστεί και μία ισχυρότερη έκδοση, η οποία θα εξοπλίζεται με ένα V6 μοτέρ 2,7 λίτρων.

Advertisement
Advertisement