Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο ελαστικό 4×4 της Goodyear έφτασε στην Ευρώπη

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο ελαστικό 4×4 της Goodyear έφτασε στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Το νέο ελαστικό 4×4 της Goodyear έφτασε στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Το Goodyear Wrangler Duratrac RT προσφέρει σημαντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις και αυξημένες επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το Goodyear Wrangler Duratrac RT είναι ήδη διαθέσιμο σε πολλές απαιτητικές αγορές παγκοσμίως, λανσάρεται τώρα και στην Ευρώπη, με περισσότερα μεγέθη να είναι διαθέσιμα το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

Πρόκειται για ένα ελαστικό 50/50 (χώμα-άσφαλτος) που καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων οδηγών off road. Η επιβλητική εμφάνιση, η ανθεκτικότητα και ο άνετος χειρισμός του το καθιστούν ιδανικό για την τρέχουσα γενιά off road οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Το Goodyear Wrangler Duratrac RT όχι μόνο προσφέρει εξαιρετική απόδοση εκτός δρόμου, αλλά και μια ασφαλή και ευχάριστη οδήγηση στην άσφαλτο.

Η ιστορία του ελαστικού Wrangler ξεκινάει από το 1976. Το RT σημαίνει «rough terrain», δηλαδή ανώμαλο έδαφος, σηματοδοτώντας τη μεγάλη ικανότητα του ελαστικού σε off-road καταστάσεις.

Το RT χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο ελαστικό Wrangler, όταν η σειρά ξεκίνησε να τοποθετείται σε οχήματα 4×4 και αποτελεί φάρο των off-road επιδόσεων.

Advertisement

Σχεδιασμένο για τα πιο δύσβατα εδάφη, το Goodyear Wrangler Duratrac RT είναι φτιαγμένο για περιπέτεια. Το ιστορικό όνομα Wrangler είναι συνώνυμο της αντοχής και της απόδοσης.

Στην Ευρώπη, η κατηγορία των SUV αναμένεται να αυξηθεί κατά 5,5% από έτος σε έτος τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ στην κατηγορία κυριαρχούν μάρκες υψηλής ποιότητας και αξίας, οι οποίες αποτελούν το 96% της καλοκαιρινής αγοράς των off-road SUV.

Advertisement

Οι πελάτες απαιτούν όλο και περισσότερο ελαστικά 4×4 για να έχουν εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου. Μια έρευνα της Goodyear διαπίστωσε ότι το 95% των πελατών θέλουν προϊόντα που είναι ανθεκτικά και παρέχουν οδηγική άνεση και χιλιομετρική απόδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Goodyear: Τα ελαστικά της, πρώτη επιλογή για το νέο Renault Mégane E-TECH
Ηλεκτροκίνηση: Το μέλλον έφτασε powered by Goodyear
Goodyear: Εντυπωσίασε στο Le Mans