Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο αυτόνομο Audi

Ελλάδα 10:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο αυτόνομο Audi

ΝΕΑ

Το νέο αυτόνομο Audi

ΝΕΑ

Το premium compact με αυτόνομη οδήγηση Your autonomous premium compact people mover has arrived.

Advertisement
Advertisement

 

Η τελευταία εντυπωσιακή αποκάλυψη της Audi ήταν το ηλεκτρικό crossover E-Tron Q4, που έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο μήνα. Μάλιστα είναι σχεδόν έτοιμο για παραγωγή (θα φτάσει στις γραμμές συναρμολόγησης το 2020 ή το 2021).

Advertisement
Advertisement

Το νέο concept car της εταιρείας, φαίνεται να απέχει λίγο περισσότερο από την παραγωγή. Ονομάζεται AI: me και θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης στις 15 Απριλίου.

Αυτό δεν είναι σίγουρα ένα τυπικό Audi. Η ιδέα, από όσο έχουμε δει στα teasers και έχουμε δημοσιεύσει σε παλαιότερα άρθρα, έχει το σχήμα ενός συμπαγούς MPV (τα πολυμορφικά επιστρέφουν όπως φαίνεται) με εμπρός κεκλιμένη γραμμή οροφής και με πιο έντονες γωνίες πίσω. Ως τώρα, δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε την ακριβή διαμόρφωση των καθισμάτων της καμπίνας, αλλά το όχημα φαίνεται να μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες.

Advertisement

« Το Audi AI: Me είναι το όνομα ενός νέου concept car, που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης στις 15 Απριλίου 2019. Το showcar απεικονίζει το όραμα ενός compact οχήματος με αυτόνομη οδήγηση για τις μεγαλουπόλεις του αύριο» αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το σκίτσο σχεδιασμού του εσωτερικού αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα διάταξη του ταμπλό με μια τεράστια οθόνη πίσω από το τιμόνι και ξύλινα διακοσμητικά πλαίσια. Λαμβάνοντας υπόψη τη φύση της μελέτης με αυτόνομη οδήγηση, αναμένετε ότι η στήλη τιμονιού θα είναι αποσπώμενη.

Advertisement

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το όχημα θα ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις τεχνητής νοημοσύνης και τις αυτόνομες τεχνολογίες της Audi. Υπομονή ως τις 15 Απριλίου, όταν ανοίγει το Σαλόνι Αυτοκινήτου στην Σαγκάη.