Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Mitsubishi Space Star ανανεώνεται

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Mitsubishi Space Star ανανεώνεται

ΝΕΑ

Το Mitsubishi Space Star ανανεώνεται

ΝΕΑ

Η Mitsubishi Motors πρόκειται να παρουσιάσει τα ανανεωμένα μοντέλα Mirage και Attrage (το Space Star σε εκδόσεις hatchback και sedan) στις 18 Νοεμβρίου. Η τελευταία ανανέωσή τους (μικρή) έγινε στο τέλος του 2015.

Advertisement
Advertisement

 

Το Space Star (για την Ευρώπη και μερικές ασιατικές αγορές) ή Mitsubishi Mirage αλλάζει. Κύριο σημείο του facelift θα είναι το εμπρός, όπου το μοντέλο θα αποκτήσει το σχεδιασμό Dynamic Shield της μάρκας, όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες teaser. Το Attrage (το sedan Space Star που πωλείται ως Mirage G4 στις Ηνωμένες Πολιτείες ) θα έχει νέους προβολείς, μια νέα μάσκα και προφυλακτήρες, ενώ και τα τρία παραπάνω στοιχεία θα ενωθούν από δύο μοτίβα σχήματος C.

Advertisement
Advertisement

Μια πιο προσεκτική ματιά στο Attrage στη φωτογραφία αποκαλύπτει ένα πίσω μέρος με κάποιες μικρές αλλαγές στα φώτα. Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες, αλλά λέει ότι και τα δύο μοντέλα «θα έχουν έντονα και δυναμικά εξωτερικά σχέδια που ενσωματώνουν τη Mitsubishi-ness, την ταυτότητα δηλαδή της εταιρείας». Δεν γνωρίζουμε αν τα Mirage και Attrage (Space Star) θα έχουν αλλαγές στον κινητήρα. Επί του παρόντος, τα αυτοκίνητα παραγωγής διαθέτουν έναν τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 78 ίππων (1.200 κ.εκ.), συνδυασμένο είτε με κιβώτιο πέντε ταχυτήτων είτε με ένα αυτόματο CVT.

Τα μοντέλα Mirage και Attrage θα γιορτάσουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στην Ταϊλάνδη στις 18 Νοεμβρίου. Κατασκευάζονται στο εργοστάσιο Laem Chabang, της MMC και με 140.000 πωλήσεις παγκοσμίως το 2018, είναι από τα πολύ σημαντικά μοντέλα της Mitsubishi.

Advertisement