Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το μυστικό van του Elvis Presley (video)

Ελλάδα 2:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το μυστικό van του Elvis Presley (video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το μυστικό van του Elvis Presley (video)

ΝΕΑ

Κι όμως μέχρι το θάνατο του «Βασιλιά» κανείς δε γνώριζε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να περάσει απαρατήρητος.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ο Ray Evernham, επικεφαλής της τεχνικής ομάδας του τρεις φορές πρωταθλητή NASCAR, Jeff Gordon, επισκέφθηκε τη Γκρέισλαντ, τη θρυλική έπαυλη του Elvis. Σκοπός του ήταν να κάνει ένα γύρισμα για το Americarna show του καναλιού Velocity, σχετικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο θρυλικός καλλιτέχνης πριν πεθάνει, ένα Stutz Blackhawk III του 1973.

Καθώς όμως βρίσκονταν εκεί, ένα από τα μέλη της Γκρέισλαντ τού αποκάλυψε μία αποθήκη, όπου μέσα βρισκόταν παρατημένο ένα παλιό σκουριασμένο Chevrolet Panel Van του 1948, το οποίο χρησιμοποιούσε ο Elvis όταν ήθελε να αποφύγει τα αδιάκριτα μάτια του Τύπου και των θαυμαστών του και να φύγει από την έπαυλή του. Φημολογείται ότι έχει διατηρηθεί ακριβώς όπως το άφησε.

Advertisement
Advertisement

Λέγεται ότι ο «Βασιλιάς της ροκ εν ρολ» δεν ήταν λίγες οι φορές που φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ και ένα τζάκετ και έφευγε κρυφά από έναν πίσω δρόμο από τον τόπο διαμονής του. Έτσι, μπορούσε να απολαύσει τα ψώνια του ή να δει μια ταινία στο σινεμά χωρίς να τον αναγνωρίσει κανείς.

Μάλιστα, ακόμη και όταν μία μέρα το φορτηγάκι του υπέστη μηχανική βλάβη και έμεινε ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου, κανένας από τους εργαζόμενους στην Γκρέισλαντ που περνούσαν, δεν κατάλαβε ότι αυτός που στεκόταν δίπλα στο ακινητοποιημένο όχημα, ήταν το αφεντικό του.

Advertisement

Η ύπαρξη του Chevy είχε αποκρυφτεί μέχρι το θάνατό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την φημισμένη ροζ Cadillac του 1955, αποτελεί πλέον σημαντικό μέρος της συλλογή της Γκρέισλαντ.

Περισσότερα, στο video που ακολουθεί…

Advertisement