Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήγαν να αγοράσουν μεταχειρισμένο ΙΧ και ανακάλυψαν οτι το είχαν νοικιάσει σε νησί

Ελλάδα 4:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πήγαν να αγοράσουν μεταχειρισμένο ΙΧ και ανακάλυψαν οτι το είχαν νοικιάσει σε νησί

ΝΕΑ

Πήγαν να αγοράσουν μεταχειρισμένο ΙΧ και ανακάλυψαν οτι το είχαν νοικιάσει σε νησί

ΝΕΑ

Η σύζυγος καταναλωτή από μία λεπτομέρεια στο καθρεφτάκι του σκιαδίου αλλά και φωτογραφίες από τις διακοπές τους αποκάλυψε πως το όχημα που τους ενδιέφερε δεν ήταν και τόσο «καθαρό».

Advertisement
Advertisement

Μια απίστευτη ιστορία έζησε καταναλωτής που αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο που τον ενδιέφερε να αγοράσει από μια εμπορία αυτοκινήτων ήταν εκείνο που είχε ενοικιάσει πέρυσι σε κάποιο νησί των Κυκλάδων και βέβαια τα χιλιόμετρα που ανέγραφε το κοντέρ του ήταν πολύ λιγότερα από εκείνα που είχε πέρυσι!

Ειδικότερα όπως αναφέρει στο Newsauto.gr ιδιώτης καταναλωτής:

Advertisement
Advertisement

«Έφθασε η ώρα να αλλάξω το παλιό μου αυτοκίνητο με κάποιο μεταχειρισμένο νεότερης ηλικίας καθώς το παλιό μου ήταν περισσότερες ημέρες στο συνεργείο παρά στο δρόμο.

Έτσι λοιπόν επισκέφθηκα πολλές εμπορίες στα Νότια Προάστια και είχα επιλέξει ένα αυτοκίνητο σχετικά νέο με δελεαστική τιμή. Μάλιστα στο συγκεκριμένο μοντέλο είχα καταλήξει καθώς πέρυσι είχαμε ενοικιάσει ένα παρόμοιο σε κάποιο νησί των Κυκλάδων που είχαμε πάει για διακοπές.

Έτσι λοιπόν αφού έλεγξα το αυτοκίνητο και ήμουν αποφασισμένος να προχωρήσω στην αγορά του έπρεπε να λάβω την έγκριση και από τη σύζυγό μου.

Advertisement

Κανόνισα λοιπόν να επισκεφθώ την εμπορία αυτοκινήτων στα Νότια Προάστια με την γυναίκα μου ώστε να προχωρήσω στις περαιτέρω διαδικασίες.

Μόλις η σύζυγός μου αντίκρισε το αυτοκίνητο η πρώτη της κουβέντα ήταν πως το όχημα έμοιαζε με εκείνο που είχαμε ενοικιάσει στο νησί των Κυκλάδων πέρυσι.

Advertisement

Όταν εισήλθε στο εσωτερικό μια μικρή λεπτομέρεια στο σκιάδιο του οδηγού απέδειξε ότι τελικά το αυτοκίνητο που κοιτάγαμε ήταν εκείνο που είχαμε ενοικιάσει πέρυσι στο νησί!

Το καθρεφτάκι στο σκιάδιο του οδηγού είχε ένα πολύ μικρό χτύπημα στην γωνία του και η σύζυγός μου αμέσως αντιλήφθηκε ότι είναι το ίδιο αυτοκίνητο.

Κατόπιν αντιληφθήκαμε πως το αυτοκίνητο που είχαμε ενοικιάσει πέρυσι ανέγραφε στο κοντέρ του περίπου 96.000 χλμ. ενώ φέτος αναγράφει 69.000 χλμ.!

Advertisement

Η πλήρης επιβεβαίωση για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που μας ενδιέφερε ότι πρόκειται για το ίδιο με εκείνο που είχαμε ενοικιάσει ήρθε από τις φωτογραφίες των διακοπών μας όπου φαίνονταν οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος οι οποίες ήταν ίδιες!

Όταν λοιπόν βεβαιωθήκαμε πως πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο και ρωτήσαμε τον έμπορο αν το συγκεκριμένο ενοικιάζονταν πέρυσι στα νησιά εκείνος ανασκουμπώθηκε λέγοντάς μας ότι το αυτοκίνητο προέρχεται από εταιρεία ενοικιάσεων και δεν γνωρίζει που λειτουργούσε πέρυσι.

Το αυτοκίνητο που πούλαγε η συγκεκριμένη εμπορία πέραν του γεγονότος ότι ενοικιάζονταν στα νησιά τους καλοκαιρινούς μήνες είχε και γυρισμένα χιλιόμετρα και στην περίπτωσή του διαπιστώσαμε ότι είχαν μειωθεί κατά 27.000 χιλιόμετρα, τα οποία βέβαια κανείς δεν μπορεί να αποδείξει με σιγουριά ότι είναι και εκείνα τα πραγματικά.

Βέβαια επειδή τα αυτοκίνητα περνούν κάθε 2 χρόνια από ΚΤΕΟ οι επιτήδειοι έμποροι φροντίζουν ώστε τα οχήματα που ενοικιάζουν στα νησιά μόλις επιστρέφουν να γυρίζουν αμέσως τα χιλιόμετρα στα κοντέρ τους ώστε να μην υπάρχει ανακολουθία με τους προηγούμενους ελέγχους».