Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Megane RS θα πάρει πίσω το ρεκόρ;

Ελλάδα 22:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Megane RS θα πάρει πίσω το ρεκόρ;

ΝΕΑ

Το Megane RS θα πάρει πίσω το ρεκόρ;

ΝΕΑ

Κανείς δε θέλει να αποχωρίζεται έναν τίτλο, έστω άτυπο. Στη Renault φαίνεται πως στεναχωρήθηκαν με την επίδοση του Seat Leon Cupra στο Νίρμπουργκρινγκ, το οποίο με χρόνο 7:58.44 θεωρείται το ταχύτερο προσθιοκίνητο μοντέλο παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Έτσι πρόσφατα εθεάθησαν δύο νέα Megane RS να κάνουν γρήγορους γύρους στην «πράσινη κόλαση», δίνοντας… τροφή στα σενάρια για απάντηση των Γάλλων. Η Renault προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα, δημιουργώντας στο twitter το hashtag #under8, το οποίο λογικά παραπέμπει στο χρόνο κάτω των 8 λεπτών στο Νίρμπουργκρινγκ. Το μήνυμά της αναφέρει: «Απομένουν μόλις 2 μήνες. Κρατήστε την ημερομηνία, 16 Ιουνίου».

Στη φωτογραφία μάλιστα φαίνονται και οι συνεργάτες στην προσπάθεια της Renault και συγκεκριμένα η εταιρεία ελαστικών Michelin, ο προμηθευτής εξατμίσεων Akrapovic, η εταιρεία αναρτήσεων Ohlins και η BRM που έκανε προφανώς τη χρονομέτρηση. Θυμίζουμε ο χρόνος του Megane RS Trophy ήταν 8:07.97. Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι η Honda δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το χρόνο για το νέο Civic Type R.