Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το Mad Max σε video game (vid)

Ελλάδα 0:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Mad Max σε video game (vid)

Men + Speed

Το Mad Max σε video game (vid)

Men + Speed

Αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες ταινίες που βγήκαν στη μεγάλη οθόνη την τελευταία περίοδο και τώρα το Mad Max μας… τροφοδοτεί με μια νέα εμπειρία παιχνιδιού!

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Είναι μία θεαματική επίδειξη οχημάτων μάχης της ταινίας, σε ένα περιβάλλον που έχει φυσικά πολλή δράση και περιπέτεια. Όλα είναι ρυθμισμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να θυμίζουν όσο πιο πολύ γίνεται την ατμόσφαιρα της τελευταίας ταινίας «Mad Max: Fury Road».

Για παράδειγμα, σε ένα σημείο ο παίκτης επιτίθεται σε μια οχυρή θέση, αλλά καθώς ο ίδιος προσπαθεί να αποφύγει τους φρουρούς του εχθρού, μια διαφορετική παράταξη έρχεται για να επιτεθεί στον ίδιο στόχο.

Advertisement
Advertisement

mad max-video game-trailer-ps4-640

Ενώ παρακολουθείτε αυτό το τρέιλερ, οι οπαδοί του θα παρατηρήσετε κάποιες διαφορές μεταξύ αυτής της έκδοσης και των προηγούμενων. Είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερο, έχει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες και μια αρκετά «δραστήρια» αφήγηση. Με άλλα λόγια, αυτή η εκτεταμένη ματιά στο επερχόμενο βίντεο παιχνίδι “Mad Max” είναι σίγουρα το καλύτερο παράδειγμα για το τι να περιμένουμε από το πραγματικό gameplay.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του νέου video game…

Advertisement