Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Leaf τώρα και με καρότσα!

Ελλάδα 15:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το Leaf τώρα και με καρότσα!

ΝΕΑ

Video: Το Leaf τώρα και με καρότσα!

ΝΕΑ

Μην τρομάζετε, δεν θα βγει στην παραγωγή. Απλά οι μηχανολόγοι στο τεχνικό κέντρο της Nissan στο Στάνφιλντ της Αριζόνα θέλησαν να πειραματιστούν. Έτσι πήραν το Leaf και το μετέτρεψαν σε pick up, με καρότσα αντί για πίσω καθίσματα. Δεν έχει άδεια κυκλοφορίας στους δημόσιους δρόμους, όμως χρησιμοποιείται για να μεταφέρει εξαρτήματα μέσα στις εγκαταστάσεις της ιαπωνικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μυστικό το project, όμως υπάρχουν αρκετοί επισκέπτες που το έβλεπαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του και άρχιζαν τις ερωτήσεις», δήλωσε ο Roland Schellenberg, ο ένας από τους δύο δημιουργούς του… Sparky. Έτσι το φωνάζουν και αποτελεί «διασταύρωση» του Leaf με το Frontier, όπως ονομάζεται το Navara στις ΗΠΑ.

«Όταν ο Schellenberg μας είπε ότι θα ανακατασκευάζαμε ένα Leaf, πήγα στο σπίτι και έμεινα ξύπνιος έως τις 4 το πρωί, δημιουργώντας σχέδια για το πώς θα μοιάζει. Εξετάσαμε αρκετά ημιφορτηγά και καταλήξαμε στο Frontier», δήλωσε ο Arnold Moulinet, ο άλλος δημιουργός του ηλεκτρικού pick up.

Advertisement
Advertisement