Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Land Rover Defender σε έκδοση camper (video)

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Land Rover Defender σε έκδοση camper (video)

ΝΕΑ

Το Land Rover Defender σε έκδοση camper (video)

ΝΕΑ

Σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον camper μετέτρεψε η εταιρία Matzker το θρυλικό Land Rover Defender

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική εταιρία Matzker εξειδικεύεται στην μετατροπή και δημιουργία ειδικών οχημάτων που βασίζονται σε αυτοκίνητα εκτός δρόμου, με ιδιαίτερη προτίμηση όμως στα Land Rover Defender. Η έκδοση camper που παρουσίασε πρόσφατα είναι εξοπλισμένη με ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε και να ζητήσετε από ένα αυτοκίνητο που θα σας συντροφεύσει σε αποδράσεις στα πιο απομακρυσμένα και απομονωμένα σημεία του πλανήτη.

Η Matzker προσφέρει μάλιστα τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στην αγορά ενός έτοιμου αυτοκινήτου ή την αγορά και προσαρμογή ορισμένων από τα προσφερόμενα κομμάτια της μετατροπής ανάλογα με τις επιθυμίες του καθενός. Το Matzker Defender MDX έχει ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οροφή για την φιλοξενία του κρεβατιού δύο ατόμων ενώ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει εγκατασταθεί κουζίνα, ψυγείο, παροχή νερού, ακόμα και τουαλέτα.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά αναβαθμισμένη είναι και η ανάρτηση που έχει αποκτήσει μεγαλύτερο ύψος ενώ η εισαγωγή αέρα έχει μεταφερθεί κοντά στην οροφή ώστε να υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης μέσα σε νερό. Το Matzker Defender MDX κινείται από έναν 2.2 turbodiesel 120 ίππων ενώ η εταιρία προσφέρει και πακέτο αναβάθμισης της απόδοσης στους 200 ίππους. Πάντως η μετατροπή του Defender στο απόλυτο εκδρομικό όχημα δεν είναι φθηνή καθώς το κόστος πλησιάζει τα 80.000 ευρώ, χωρίς σε αυτό να υπολογίζεται η τιμή του αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση.