Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το κρυφό όπλο του Tesla Cybertrack

Ελλάδα 15:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το κρυφό όπλο του Tesla Cybertrack

ΝΕΑ

Το κρυφό όπλο του Tesla Cybertrack

ΝΕΑ

Η επιτυχία και η ευρεία αποδοχή του αντισυμβατικού Tesla Cybertrack μπορεί να συνδεθεί με την τεχνολογία και φυσικά την αισθητική του όμως σαφώς πέρα από αυτά υπάρχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα που μάλλον οι περισσότεροι έχουν προσπεράσει.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασή του στο κοινό το Tesla Cybertrack έκανε σαφές πως θα απασχολήσει τον αυτοκινητικό κόσμο περισσότερο και από εξωτικά hupercars. Η συνέχεια δεν επεφύλασσε κάτι διαφορετικό από αυτό και έτσι μέσα σε λίγους μήνες ήδη η Tesla είχε λάβει τις προκαταβολές των 100 δολαρίων για περισσότερες από 600.000 προπαραγγελίες χωρίς καν να υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση για το χρόνο που θα μπορέσει να παραχθεί ένας τέτοιος αριθμός αυτοκινήτων.

Βέβαια μέχρι τώρα οι συζητήσεις γύρω από το Tesla Cybertrack έχουν επικεντρωθεί στα προφανή εκκεντρικά χαρακτηριστικά του. Ωστόσο πίσω από αυτά υπάρχει κάτι ακόμα με αντίστοιχη σημασία που μάλλον κανένας δεν έχει συνειδητοποιήσει παρά το γεγονός πως είναι κάτι προφανές. Μιλάμε φυσικά για το υλικό με το οποίο έχει κατασκευαστεί το αμάξωμα του Cybertrack και αυτό δεν είναι άλλο από τον ανοξείδωτο χάλυβα. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά πως το Cybertrack δεν πρόκειται να σκουριάσει ποτέ!

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για κάτι τόσο απλό συγκριτικά με το υπόλοιπο τεχνολογικό προφίλ του αυτοκινήτου, που όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό ειδικά για όσους ζουν σε περιοχές με αρκετό χιόνι ή αυτούς σε παραθαλάσσιες περιοχές καθώς και στις δυο περιπτώσεις το αλάτι που πέφτει στο δρόμο ή που υπάρχει λόγω της θάλασσας είναι ένας παράγοντας σίγουρης καταστροφής του αυτοκινήτου. Όχι όμως και του Cybetrack.