Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το κλασικό Volvo P1800 με καμουφλάζ

Ελλάδα 13:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το κλασικό Volvo P1800 με καμουφλάζ

Mobility

Το κλασικό Volvo P1800 με καμουφλάζ

Mobility

Οι φήμες για την επαναφορά του P1800 στο προσκήνιο από τη Volvo, πληθαίνουν μετά και τις «κατασκοπικές» φωτογραφίες που δείχνουν το αυτοκίνητο στην πίστα δοκιμών της εταιρείας με καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Τόσο η Volvo όσο και η Polestar μπορεί να προχωρήσουν στην παρουσίαση μιας σειράς ηλεκτροκίνητων οχημάτων, αλλά οι «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες δείχνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε κανείς.

Με μπόλικο καμουφλάζ στο αμάξωμά του, ένα Volvo P1800 «συνελήφθη» από το φακό, έξω από την πίστα δοκιμών της Volvo στο Hallered, καταδεικνύοντας πως κατά πάσα πιθανότητα μια ηλεκτρική εκδοχή του κλασικού μοντέλου της Volvo είναι σε διαδικασία δοκιμών. Το αυτοκίνητο που φαίνεται στις εικόνες, μοιάζει πάρα πολύ με το P1800, με σημαντικές διαφορές στην μπροστινή ποδιά, στους τροχούς και τα ελαστικά του που βγάζουν κάτι τελείως διαφορετικό από ότι θα περίμενε κανείς για το κλασικό Volvo.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, η σημαντικότερη ένδειξη πως εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο δοκιμών είναι η απουσία εξάτμισης από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Με δεδομένο το ότι το μοντέλο το 2021 «κλείνει» τα 60 του χρόνια, κατά πάσα πιθανότητα η Volvo θέλει με μια ηλεκτρική του εκδοχή να σηματοδοτήσει τη συγκεκριμένη περίσταση. Οτιδήποτε νεότερο πάντως και αν προκύψει επί του θέματος, θα είμαστε εδώ να παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη, σε αυτό το φαινομενικά εξαιρετικό project.

Δείτε επίσης: VIDEO: Τα δύο πιο όμορφα Volvo όλων των εποχών

Advertisement

Volvo: Βάζει κόφτη σε όλα της τα μοντέλα, στα 180 χλμ./ώρα

Τα πάντα για το Volvo XC40 Recharge (VIDEO)

Advertisement