Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το κλασικό Range Rover γίνεται ανοιχτό και ηλεκτρικό

Ελλάδα 12:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το κλασικό Range Rover γίνεται ανοιχτό και ηλεκτρικό

Mobility

Το κλασικό Range Rover γίνεται ανοιχτό και ηλεκτρικό

Mobility

Η Lunaz μας δίνει τις πρώτες εικόνες ενός ιδιαίτερου ηλεκτρικού μοντέλου που βασίζεται στο κλασικό Range Rover.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία κάνει σημαντικές ενισχύσεις στο αμάξωμα και το πλαίσιο του αυτοκινήτου για να διασφαλίσει την ακαμψία του χωρίς την οροφή του.

Η Lunaz δέχτηκε ήδη την πρώτη παραγγελία για το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, από έναν πελάτη στις ΗΠΑ. Για το συγκεκριμένο μοντέλο που θα είναι και ανοιχτό, η Lunaz θα χρησιμοποιήσει ως βάση ένα Range Rover Safari και οι αλλαγές θα αφορούν τόσο στην αντικατάσταση του κινητήρα, όσο και στη διαμόρφωση του εσωτερικού.

Advertisement
Advertisement

Διατηρώντας την αισθητική του αμαξώματος στα πρότυπα του αυθεντικού μοντέλου, η Lunaz προτείνει οκταθέσια διαμόρφωση με το πάτωμα των πίσω, να είναι υπενδεδυμένο από με ξύλο. Εκτός από το ανοιχτό, η Lunaz έχει σχέδια και για ένα πεντάπορτο κλειστό Range Rover, με μακρύ μεταξόνιο.

Το κόκκινο SUV με τη μαύρη οροφή, έχει τονισμένα τα χαρακτηριστικά που απογειώνουν την πολυτέλεια για τους επιβαίνοντες, με καθίσματα που ρυθμίζονται ηλεκτρικά και προσφέρουν θέρμανση, αερισμό αλλά και μασάζ για όλους. Δεν υπάρχει πολλές πληροφορίες για το τελικό κόστος, πέραν του «σημείου εκκίνησης» που είναι τα 282.000 ευρώ.

Advertisement

Επιπλέον, το μόνο που ξέρουμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου από την εταιρεία, είναι πως διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες και απόδοση 365 ίππων με 609 Nm ροπής. Νέα είναι και η ανάρτηση του αυτοκινήτου, καθώς και τα φρένα που αποτελούνται από αεριζόμενους δίσκους, με τους εμπρός να έχουν 6πίστονες δαγκάνες και τους πίσω 4πίστονες, με σύστημα αναγέννησης ενέργειας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σκληρό μάθημα για οδηγό ενός ανοιχτού Range Rover Evoque (+video)
Ήρθαν στην Ελλάδα τα πρώτα Range Rover Sport 3ης γενιάς
Ο David Beckham αγόρασε το 10% της Lunaz

 

 

Advertisement