Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το κιτ που κάνει το Jeep Wrangler ασταμάτητο

Ελλάδα 14:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το κιτ που κάνει το Jeep Wrangler ασταμάτητο

ΝΕΑ

Το κιτ που κάνει το Jeep Wrangler ασταμάτητο

ΝΕΑ

Το πακέτο Xtreme Recon που προσφέρει η Jeep για το Wrangler, προσθέτει ελαστικά 35 ιντσών, ενισχυμένη ανάρτηση με μεγαλύτερες διαδρομές και κοστίζει 3.400 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η Jeep παρουσίασε το πακέτο Xtreme Recon για το Jeep Wrangler στο Chicago Show Show, για όσους θέλουν να «μικραίνουν» τα εμπόδια στο πέρασμά τους.

Το πακέτο που προσφέρει πλέον η Jeep, περιλαμβάνει προσθέτει τροχούς 17 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους της BF Goodrich με συνολική διάμετρο τροχού 35 ίντσες. Για να φιλοξενήσει αυτούς τους μεγάλους τροχούς, στο κιτ περιλαμβάνεται και ανύψωση της ανάρτησης κατά 1,5 ίντσα με ειδικά εξελιγμένα αμορτισέρ. Η Jeep αναφέρει πως με το κιτ, η γωνία προσέγγισης εμποδίων είναι πλέον 47,7 μοίρες και τοποθετεί το Wrangler στην κορυφαία θέση της σχετικής κατάταξης. Αντίστοιχα, η γωνία αναχώρησης είναι 40,4 μοίρες, ενώ η απόσταση από το έδαφος είναι 12,9 ίντσες.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο πακέτο αναβάθμισης είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ τώρα για το Wrangler Rubicon Unlimited με τον κινητήρα των 3,6 λίτρων, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με eTorque στο διαφορικό, καθώς και για το Wrangler Rubicon 392, ως έξτρα εξοπλισμός με τιμή που φτάνει τα 3.400 ευρώ (3.995 $). Ο Jim Morrison, Αντιπρόεδρος Jeep North America, δήλωσε για το κιτ ««ως ένα εμβληματικό μοντέλο που έχει εδώ και 80 χρόνια απαράμιλλη ικανότητα στις εκτός δρόμου διαδρομές, με το Wrangler η Jeep πίεζε πάντα τα όρια για το τι μπορεί να κάνει ένα μοντέλο της εκτός δρόμου και το νέο Xtreme Recon Package με τροχούς 35 ιντσών κατευθείαν από το εργοστάσιο ωθεί αυτό το όριο ακόμη πιο μακριά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Το νέο baby-Jeep θα είναι ηλεκτρικό
Νέο Jeep Wrangler 4xe: Η ηλεκτροκίνηση πάει παντού (+τιμές)
Τα Jeep Wrangler και Gladiator με παρμπρίζ Gorilla Glass

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement