Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το κυνήγι της κλεμμένης BMW είχε την αναμενόμενη κατάληξη (+video)

Ελλάδα 17:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το κυνήγι της κλεμμένης BMW είχε την αναμενόμενη κατάληξη (+video)

ΝΕΑ

Το κυνήγι της κλεμμένης BMW είχε την αναμενόμενη κατάληξη (+video)

ΝΕΑ

Ένας 20χρονος έκλεψε μια coupe BMW Σειρά 4 στη Φλόριντα των ΗΠΑ και έπαιξε το ρόλο το θηράματος στο κυνήγι με τους αστυνομικούς που κράτησε αρκετή ώρα και κατέληξε με ζημιές αλλά ευτυχώς χωρίς άλλες απώλειες.

Advertisement
Advertisement

Η σύλληψη του νεαρού, ήταν αναπόφευκτη μετά τη σύγκρουση που προκάλεσε με ένα περαστικό αυτοκίνητο, η οποία τον ακινητοποίησε.

Η αστυνομία στο Σεμπάστιαν της Φλόριντα συνέλαβε τον 20χρονο οδηγό μετά από την υψηλής ταχύτητας καταδίωξη, που όπως έχουμε δει πολλάκις, είχε και τηλεοπτική κάλυψη από ελικόπτερο. Το περιστατικό καταγράφτηκε στις 2 Μαρτίου το μεσημέρι, όπου ο νεαρός έγινε αντιληπτός για την κλοπή του αυτοκινήτου από ένα parking.

Advertisement
Advertisement

Στο πρώτο περιπολικό που του έκανε σήμα να σταματήσει, ο νεαρός έπεσε πάνω και συνέχισε την τρελή του πορεία. Από εκείνο το σημείο και μετά, άρχισε μια καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας η λευκή BMW έφτασε έως και τα 150 χλμ./ώρα. Η καταδίωξη τερματίστηκε όταν ο 20χρονος θέλησε να κάνει αναστροφή, χωρίς να προσέξει ότι υπήρχε άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η BMW ακινητοποιήθηκε αφού έπεσε πάνω σε ένα τρίτο όχημα που ήταν ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου. Λίγα λεπτά μετά, ο 20χρονος ήταν με χειροπέδες στο έδαφος. Κανείς από τους οδηγούς των άλλων οχημάτων δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Advertisement

Ο 20χρονος δεν είχε έγκυρη άδεια οδήγησης και κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση (μεταξύ άλλων). Με συνοπτικές διαδικασίες οδηγήθηκε στη φυλακή σύμφωνα με τα τοπικά ρεπορτάζ, ενώ ορίστηκε εγγύηση ύψους… μισού εκατομμυρίου ευρώ για την αποφυλάκισή του, έως ότου δικαστεί τελεσίδικα η υπόθεσή του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ωραίο «κοστούμι»: Πήγαινε με 244 σε δρόμο με όριο τα 88 χλμ/ώρα!
Vasseur: Πουθενά αλλού δεν είχα περισσότερη εξουσία
Εκρηκτική KTM Super Duke RR: 180 ίπποι, 180 κιλά