Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To “καυτό” Hyundai i20 N σε νέες αποκαλύψεις

Ελλάδα 8:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To “καυτό” Hyundai i20 N σε νέες αποκαλύψεις

ΝΕΑ

To “καυτό” Hyundai i20 N σε νέες αποκαλύψεις

ΝΕΑ

Το πολυαναμενόμενο Hyundai i20 N συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, λίγους μήνες πριν το επίσημο ντεμπούτο του.

Advertisement
Advertisement

 

Οι νέες εικόνες της κορυφαίας έκδοσης του i20, μας αποκαλύπτουν ορισμένες εξωτερικές λεπτομέρειες του αμαξώματος, το οποίο όπως είναι λογικό θα διαθέτει σπορ φιλοσοφία. Παρά το απαραίτητο καμουφλάζ, υπάρχουν στοιχεία που «προδίδουν» την εμφάνισή του, όπως η τοποθετημένη στο τελείωμα της οροφής πίσω πτέρυγα, οι μεγαλύτεροι τροχοί και οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Επίσης, παρατηρώντας το εμπρός τμήμα του i20 N διακρίνεται καθαρά ο νέος, μεγαλύτερος προφυλακτήρας στον οποίο βρίσκονται ενσωματωμένοι δύο πλαϊνοί αεραγωγοί και μία λεπτή ποδιά. Πίσω, εκτός της αεροτομής, μπορούμε να διακρίνουμε και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουν αυξηθεί και τα μετατρόχια.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα παραμένει άγνωστο το πώς θα είναι διαμορφωμένο το εσωτερικό του i20 N, με το μοναδικό στοιχείο που δείχνει σίγουρο να είναι τα τύπου μπάκετ καθίσματα. Φυσικά, δεν θα λείπουν τα ανάλογα στοιχεία που διαθέτει ήδη το γνωστό μας i30 N, όπως τα λογότυπα «N», το εξελιγμένο σύστημα infotainment και τα τρία προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport και Eco), συν μία έξτρα λειτουργία, την «Ν». Στα παραπάνω προσθέστε στοιχεία της premium κατηγορίας, όπως την ασύρματη φόρτιση του smartphone, το υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα κ.ά.

Advertisement

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται, κατά πάσα πιθανότητα, ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,6 λίτρων, με απόδοση κοντά στους 200 ίππους. Η κίνηση θα είναι αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, ενώ η μετάδοση θα περιλαμβάνει αποκλειστικά χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Σύμφωνα με πηγές το νέο μοντέλο του Ν Division θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, εάν και εφόσον το επιτρέψουν τα νέα δεδομένα (κορονωϊός).