Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Toyota Hilux των Ταϊλανδών

Ελλάδα 1:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηλεκτρικό Toyota Hilux των Ταϊλανδών

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Toyota Hilux των Ταϊλανδών

ΝΕΑ

Η Toyota παρουσίασε μία νέα, ειδική έκδοση του επερχόμενου ηλεκτρικού της pickup, καθώς στοχεύει σε μία συγκεκριμένη αγορά.

Advertisement
Advertisement

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ, η Toyota παρουσίασε μία πολύ ιδιαίτερο έκδοση του ηλεκτρικού Hilux. Πρόκειται να λανσαριστεί στην Ταϊλάνδη, όπου το 50% των πωλήσεων αφορούν pickup μοντέλα.

Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα του Hilux Revo, όπως ονομάζεται το πρωτότυπο, είναι πως έχει μετατραπεί από pickup σε ένα όχημα που στην Ταϊλάνδη το ονομάζουν «songthaew».

Πρόκειται για ένα πολύ κοινό όχημα στην ανατολική χώρα, το οποίο χρησιμοποιείται συνεχώς ως μέσο μαζικής μεταφοράς ή ως μέσω ιδιωτικής μεταφοράς από ξενοδοχεία.

Advertisement
Advertisement

Γνωρίζοντας αυτήν την πραγματικότητα, η Toyota θα λανσάρει αρχικά 12 μονάδες του Hilux Revo σε τουριστική τοποθεσία, την Πατάγια (περίπου μιάμιση ώρα δρόμος από την Μπάνγκοκ).

Δυστυχώς, η ιαπωνική μάρκα δεν γνωστοποίησε πολλές τεχνικές λεπτομέρειες του ιδιαίτερου pickup. Ωστόσο, άνθρωποι του ειδικού Τύπου από την Αυστραλία είχαν πέρυσι τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το πρωτότυπο και ενημέρωσαν ότι θα έχει την ίδια μπαταρία 71,4 kWh με το bZ4X.

Ακόμα παραμένει άγνωστο σε ποιες άλλες αγορές θα λανσαριστεί η νέα, ειδική έκδοση του Hilux, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε σε χώρες της Νοτιανατολικής Ασίας και της Ωκεανίας.

Advertisement

Αλλά επειδή εκεί δεν υπάρχει η ίδια ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ίσως η Toyota αποφασίσει να δώσει στο Hilux Revo ένα υβριδικό σύστημα πρόωσης.