Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ιδανικό γκαράζ για το Tesla Cybertruck

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ιδανικό γκαράζ για το Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Το ιδανικό γκαράζ για το Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Το ιδιαίτερης σχεδίασης pick-up της Tesla, το Cybertruck θέλει και τον ανάλογο χώρο στάθμευσης. Ιδού λοιπόν το Cybunker.

Advertisement
Advertisement

 

H φίρμα από το Palo Alto συνεργάστηκε με το σχεδιαστικό στούντιο Lars Buro της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί, τουλάχιστον ψηφιακά, ο ιδανικός χώρος στάθμευσης για το Cybertruck. To Cybunker, όπως και ονομάζεται το ξεχωριστό γκαράζ, εμπνέεται από το πρώτο pick-up μοντέλο της Tesla, με κυρίαρχα στοιχεία τις έντονες γωνίες και το γκρι χρωματισμό. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Cybunker χρησιμοποιεί ατσάλινο monocoque πλαίσιο, ενώ χάρη στο συνολικό εμβαδόν των 223 τετραγωνικών μέτρων, υπάρχει άπλετος χώρος, εκτός του Cybertruck και για δεύτερο όχημα, αλλά και για να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μικρό διαμέρισμα.  Στη βάση του Cybunker, υπάρχει η «μήτρα» της όλης κατασκευής, που στεγάζει όλες τις μονάδες πληροφορικής, τις δεξαμενές, τις αντλίες, καθώς και μία συστοιχία μπαταριών που αποθηκεύει την ενέργεια που παράγεται μέσω των ηλιακών κυψελών που είναι τοποθετημένες στη στέγη.

Advertisement
Advertisement

Πλέον, το σχεδιαστικό στούντιο, εργάζεται επάνω σε μία παραλλαγή του Cybunker, το οποίο θα διαθέτει ενισχυμένα τζάμια, αλλά και τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε όλες τις κλιματικές αλλαγές, μέσω της τεχνολογίας «airlock». Για τους ενδιαφερόμενους, η τιμή του πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής γκαράζ, θα ανακοινωθεί μέσα στο 2020.