Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Sonata και σε έκδοση N Line

Ελλάδα 22:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Hyundai Sonata και σε έκδοση N Line

ΝΕΑ

Το Hyundai Sonata και σε έκδοση N Line

ΝΕΑ

Η Hyundai επιβεβαίωσε πως πολύ σύντομα το νέο Sonata θα αποκτήσει και σπορτίφ έκδοση N Line 275 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Η φήμη που είχε ήδη κυκλοφορήσει από την έκθεση της Νέας Υόρκης επιβεβαιώνεται και επίσημα από την Hyundai η οποία διαβεβαίωσε πως το Hyundai Sonata – ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της στις ΗΠΑ – θα αποκτήσει σπορτίφ έκδοση N Line και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Προς το παρόν πάντως η φωτογραφίες που βλέπετε δεν είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένες ψηφιακές απεικονίσεις για μια πιθανή εκδοχή της εν λόγω έκδοσης με βάση αισθητικά στοιχεία που συνοδεύουν τα υπόλοιπα μοντέλα Ν και N Line. Ελπίζουμε πως τελικά η εικόνα του Sonata N Line θα πλησιάζει αρκετά αυτή των ψηφιακών δημιουργιών προκειμένου το μεγάλο σεντάν μοντέλο της Hyundai να αποκτήσει τον απαραίτητο οπτικό δυναμισμό.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Hyundai το Sonata N-Line θα χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.5 λίτρων με πιθανή απόδοση 275 ίππων. Σε ότι αφορά τη μετάδοση δεν υπάρχει ακόμα κάποια τελική απόφαση όμως το πιο πιθανό σενάριο μιλά για υιοθέτηση ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων.

Από εκεί και πέρα η Hyundai έχει ανακοινώσει την έλευση εννέα συνολικά μοντέλων N-Line και τριών καθαρόαιμων Ν στην παγκόσμια γκάμα της μέχρι και το 2021. Από φήμες που έχουν κυκλοφορήσει θεωρείται πολύ πιθανό τα μοντέλα που θα αποκτήσουν εκδόσεις Ν να είναι αρχικά το Sonata για να ακολουθήσουν λίγο αργότερα τα Kona και το επίσης δημοφιλές στις ΗΠΑ, Elantra GT.

Advertisement