Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Honda S2000 έχει γίνει πιο προσιτό

Ελλάδα 13:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Honda S2000 έχει γίνει πιο προσιτό

ΝΕΑ

Το Honda S2000 έχει γίνει πιο προσιτό

ΝΕΑ

Αν και δεν έχει χάσει στο παραμικρό την γοητεία του το Honda S2000 έχει γίνει αρκετά πιο προσιτό καθώς ακόμα και οι ειδικές εκδόσεις του πωλούνται πλέον σε ιδιαίτερα λογικές τιμές.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το Honda S2000 θα αποτελέσει κάποια στιγμή στο μέλλον ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά κλασσικά αυτοκίνητα. Ακόμα και σήμερα, αρκετά χρόνια μετά το τέλος της παραγωγής του παραμένει εξαιρετικά ποθητό και βέβαια συνεχίζει να κερδίζει το σεβασμό για την απόδοση, για το επίπεδο των δυνατοτήτων και για το οδηγικό ταπεραμέντο του.

Τα καλά νέα για όσους το έχουν στο στόχαστρο των επιθυμιών τους είναι πως το κόστος των μεταχειρισμένων, πλέον, Honda S2000 δεν έχει εκτοξευθεί παρά την αρκετά έντονη ζήτηση. Αυτό μάλιστα είναι κάτι που ισχύει και για τις πιο ειδικές εκδόσεις του μοντέλου όπως για παράδειγμα την έκδοση Club Racer. Πρόκειται για μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής η οποία κατασκευάστηκε σε μόλις 699 αντίτυπα από τα οποία μόνο 269 είχαν την απόχρωση Berlina Black.

Advertisement
Advertisement

Ένα από αυτά τα αντίτυπα βγήκε λοιπόν πρόσφατα σε δημοπρασία στην Νότια Καρολίνα και τελικά πωλήθηκε για 25.250 δολάρια. Τιμή κάθε άλλο παρά απαγορευτική με δεδομένο τον ειδικό χαρακτήρα και την σπανιότητα της έκδοσης. Το αυτοκίνητο μάλιστα συνοδευόταν από πλήρες καθαρό ιστορικό συντήρησης και ίσως το μόνο μειονέκτημα να θεωρηθεί από ορισμένους η ένδειξη των 91.732 χιλιομέτρων στο οδόμετρο.