Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Honda Civic Type R και σε coupe!

Ελλάδα 0:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Honda Civic Type R και σε coupe!

ΝΕΑ

Το Honda Civic Type R και σε coupe!

ΝΕΑ

Λογικά όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η αυτοκινητοβιομηχανία “σκοτώνει” τα 3θυρα μοντέλα, μιας και καταλήγουν να λανσάρουν μόνο τις πεντάθυρες βερσιόν.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα η πρακτικότητα στην καθημερινότητα είναι κάτι που πολύ θα προτιμήσουν, αλλά -από την άλλη- η σιλουέτα ενός 3θυρου μοντέλου είναι πιο σπορ και πιο ελκυστική.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον γνώριμο “Ιάπωνα”, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τόσο για την κραυγαλέα του εμφάνιση όσο και για τις κορυφαίες οδηγικές του ικανότητες, σε μια μορφή που ίσως ποτέ να μην τον δούμε… Ένας ανεξάρτητος digital designer αφαίρεσαι από το σημερινό Honda Civic Type R τις δύο από τις τέσσερις πόρτες. Συνεπώς, το καυτό hatchback έχει μεταμορφωθεί σε ένα 2θυρο coupe μοντέλο. Το Car News Network, το οποίο είναι υπεύθυνο για το δημιουργικό, ενισχύει ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του ιαπωνικού μοντέλου. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που σχεδιαστές κάνουν “πειράματα” με το Type R. Να θυμίσουμε ότι υπήρχε και ένα Type R σε pickup εκδοση, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Advertisement
Advertisement