Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Gran Turismo κλείνει τα 25!

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Gran Turismo κλείνει τα 25!

ΝΕΑ

Το Gran Turismo κλείνει τα 25!

ΝΕΑ

Το διάσημο παιχνίδι προσομοίωσης κλείνει τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του και ετοιμάζει εκπλήξεις.

Advertisement
Advertisement

Κάθε φίλος του αυτοκινήτου που σέβεται τον εαυτό, έστω και μια φορά στη ζωή του, θα έχει παίξει Gran Turismo. Το θρυλικό videogame έχει μεγαλώσει γενιές φίλων του αυτοκινήτου και μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που παραδέχονται ότι μέσα από το παιχνίδι έμαθαν και αγάπησαν τους τέσσερις τροχούς.

Πλέον, το GT βρίσκεται στην 7η έκδοσή του και σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 25 χρόνια ζωής. Η Polyphony, εταιρεία σχεδιασμού του παιχνιδιού, ανακοίνωσε πως για την συγκεκριμένη περίσταση έχει ετοιμάσει μια σημαντική αναβάθμιση η οποία θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Νοέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Στην ανακοίνωση διακρίνονται ελαφρώς τρία αυτοκίνητα τα οποία σίγουρα θα αποτελέσουν τη νέα προσθήκη στο παιχνίδι. Το ένα είναι ένα Nissan Silvia S14 Aero, το δεύτερο είναι μια Ford Sierra RS Cosworth και το τρίτο μια BMW F87 M2.

Advertisement

Ακόμα ένα στοιχείο το οποίο ίσως ενσωματώσει η εταιρεία στο πακέτο αναβάθμισης είναι το σύστημα πώλησης αυτοκινήτων το οποίο περιμέναμε από την προηγούμενη Άνοιξη. Ευκαιρία ίσως είναι να δούμε και κάποιες νέες πίστες, κάτι που σπάνια συμβαίνει στο παιχνίδι. Το Gran Turismo πάντως επίσημα κλείνει τα 25 του χρόνια στις 23 Δεκεμβρίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Gran TurismO Maggiore: Ένα Restomod ωδή στην Ferrari 288 GTO (+video)
H Porsche Vision GT στο Gran Turismo 7 (video)
Το νέο concept Gran Turismo δείχνει το μέλλον της Porsche (+video)