Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το φθινόπωρο η άφιξη της νέας Fabia

Ελλάδα 17:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το φθινόπωρο η άφιξη της νέας Fabia

ΝΕΑ

Το φθινόπωρο η άφιξη της νέας Fabia

ΝΕΑ

Ένα μετά το άλλο τα σουπερμίνι έχουν ανανεωθεί, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τοπίο στο B segment. Ένα μοντέλο που ίσως έχει καθυστερήσει να εμφανιστεί είναι η τρίτη γενιά της Fabia. Την αναμένουμε το προσεχές φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο κατασκευαστής. Το αυτοκίνητο της Skoda μετρά περισσότερα από 3 εκατ. πωλήσεις, από το 1999 έως σήμερα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στην έδρα της εταιρείας, το Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας, δόθηκε συνέντευξη Τύπου για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2013. Το κείμενο της παρουσίασης περιλάμβανε και την αναφορά στο λανσάρισμα της νέας Fabia το φθινόπωρο. Αυτό μεταφράζεται σε πρεμιέρα για το κοινό τον Οκτώβριο στην έκθεση του Παρισιού.

Το νέο σουπερμίνι της Skoda θα πατά λογικά στην πλατφόρμα MQB-A, η οποία είναι η πιο μικρή παραλλαγή της MQB του Ομίλου Volkswagen. Στο πνεύμα των καιρών, η Fabia θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, πιο οικονομικές εκδόσεις κινητήρων TSI και TDI και ποιοτικότερο εσωτερικό. Αυτό που σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν θα δούμε, είναι η έκδοση επιδόσεων RS, καθώς δεν είχε την απήχηση που περίμεναν στη Skoda.

Advertisement
Advertisement

Στην ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία του γαλλικού Automoto παρατηρούμε τη νέα μάσκα, σήμα-κατατεθέν πλέον όλων των νέων Skoda (βλέπε Rapid, Octavia, Yeti, Superb).