Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Ford Transit σε πρωτότυπη έκδοση camper (+video)

Ελλάδα 2:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Ford Transit σε πρωτότυπη έκδοση camper (+video)

ΝΕΑ

To Ford Transit σε πρωτότυπη έκδοση camper (+video)

ΝΕΑ

Η αμερικάνικη εταιρία μετασκευών VanDOit παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα μετατροπή του τετρακίνητου Ford Transit η οποία διατηρεί το μεγαλύτερο μέρους του χώρου φόρτωσης αλλά έχει και τον εξοπλισμό ενός camper.

Advertisement
Advertisement

Η επιλογή της τετρακίνητης έκδοσης του Ford Transit έγινε με στόχο τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου με πιο περιπετειώδη χαρακτήρα που θα μπορεί να πάει τους επιβάτες του ακόμα και σε απομακρυσμένα σημεία. Η σκέψη πίσω από τη δημιουργία της VanDOit ήταν ο συνδυασμός του εργασιακού χαρακτήρα που έχει το Transit με τις επιλογές αναψυχής και χαλάρωσης που προσφέρει ένα camper.

Το LIV όπως ονόμασε η VanDOit το Transit έχει δυνατότητα μεταφοράς έως και οκτώ επιβατών ενώ διατηρεί λειτουργικό το μεγαλύτερο ποσοστό του χώρου φόρτωσης. Έτσι μπορεί να εξυπηρετήσει άνετα τις ανάγκες του ως επαγγελματικό όχημα. Ωστόσο μόλις τελειώσουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ένα έξυπνο και ευέλικτο σύστημα της VanDOit επιτρέπει την «αποκάλυψη» όλου του απαραίτητου εξοπλισμού που χρειάζεται για παράδειγμα μια εκδρομή στην ύπαιθρο.

Advertisement
Advertisement

Έτσι οι επιβάτες του LIV έχουν στη διάθεσή τους από ψυγείο, παροχή νερού και μίνι κουζίνα έως ένα υπέρδιπλο κρεβάτι το οποίο όταν δεν χρειάζεται αναδιπλώνεται με υδραυλικό μηχανισμό. Μάλιστα η Van DOit προσφέρει τη δυνατότητα εξατομίκευσης στη διαμόρφωση του εσωτερικού και του εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη της. Έτσι ανάλογα με τον εξοπλισμό οι τιμές ενός έτοιμου Transit LIV κυμαίνονται από τις 60.000 έως τις 108.000 δολάρια.