Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Transit πήρε μορφή SuperVan

Ελλάδα 22:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Transit πήρε μορφή SuperVan

ΝΕΑ

Το Ford Transit πήρε μορφή SuperVan

ΝΕΑ

Κανείς δεν φανταζόταν ότι ένα από τα πιο γνωστά επαγγελματικά βαν θα έπαιρνε ένα αιχμηρό και σπορτίφ ύφος.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Transit εξυπηρετεί επαγγελματίες από τη δεκαετία του ’60 και είναι από τα δημοφιλέστερα βαν στον κόσμο. Η Loder1899 όμως, αποφάσισε να του αλλάξει ταυτότητα προσθέτοντας ένα κιτ ενίσχυσης στο αμάξωμα.

Πιο συγκεκριμένα, το έκανε σπορ και επιθετικό, κάτι σαν το SuperVan. Μπροστά, βλέπουμε μία εντελώς νέα, μεγάλη μάσκα με κόκκινες λεπτομέρειες. Σαν να την εμπνεύστηκαν από το Ford Mustang και το Focus RS.

Ενδιαφέρον είναι και ο σχεδιασμός στο χαμηλότερο μέρος του προφυλακτήρα, όπου μοιάζει να έχουν τοποθετηθεί τα φώτα ημέρας. Οι «φούστες» είναι επίσης εξαιρετικά ενισχυμένες, όπως και οι θόλοι. Ακόμα, στο πίσω μέρος έχει προστεθεί μία μικρή αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα έχει χαμηλωθεί πολύ, γεγονός που προσθέτει ακόμα περισσότερο στο αιχμηρό ύφος του Transit. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί νέοι, μεγαλύτεροι σε διάμετρο τροχοί 20 ιντσών. Τέλος, ο διαχύτης έχει εμφάνιση racing που φιλοξενεί δύο διπλές απολήξεις.

Η Loder1899, η οποία τροποποίησε τόσο πολύ, το Ford Transit έμεινε μόνο στο αμάξωμα. Δεν έγινε καμία αναβάθμιση κάτω από το καπό, επομένως αυτό το κιτ ενίσχυσης είναι μόνο για… σόου.

Advertisement

Για όσους έχουν άλλα όνειρα και επιθυμούν off-road περιπέτειες με το Transit, η γερμανική εταιρεία κατασκευάζει και κιτ βελτίωσης με προσήλωση στην off-road απόδοση.

Advertisement

Η τιμή για να προβεί κάποιος στη συγκεκριμένη τροποποίηση δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα. Γνωρίζουμε όμως, ότι το σπορ κιτ του Ford Transit θα διατεθεί στα μέσα της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα τεχνολογία της Ford συμβάλλει στην αποφυγή ατυχημάτων
Διπλή διάκριση της Ford Pro
Πώς έγινε πιο αξιόπιστο το Ford Transit (+video)