Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το νέο Ford Maverick θα έχει και ηλεκτρική έκδοση

Ελλάδα 5:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Ford Maverick θα έχει και ηλεκτρική έκδοση

Mobility

Το νέο Ford Maverick θα έχει και ηλεκτρική έκδοση

Mobility

Ο CEO της Ford, Jim Farley αποκάλυψε πως η γκάμα του νέου Maverick θα εμπλουτιστεί μελλοντικά με ακόμα περισσότερες εκδόσεις μεταξύ των οποίων και μια ηλεκτροκίνητη.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη πρεμιέρα του Ford Maverick συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ όπου τα pick-up είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και φαίνεται πως η εταιρία στοχεύει στην εμπορική ενδυνάμωση του νέου μοντέλου με τον εμπλουτισμό της γκάμα του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στους New York Times, o CEO της Ford, Jim Farley τόνισε πως το Maverick ως το πιο φθηνό pick-up της εταιρίας θα έχει μεγάλη εμπορική σημασία για την εταιρία και στόχος είναι αυτή η δυναμική να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν η γκάμα του μικρομεσαίου pick-up θα ενισχυθεί με αρκετές εκδόσεις μεταξύ των οποίων και μια ηλεκτρική, ακολουθώντας την κυρίαρχη τάση της εποχής. Ο Farley δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις εκδόσεις και δεν διευκρίνισε, για παράδειγμα, αν θα υπάρξει Maverick Raptor όπως στην περίπτωση των μεγαλύτερων Ranger και F-150. Προς το παρόν λοιπόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές των νέων εκδόσεων ούτε φυσικά της ηλεκτρικής.

Ford Maverick

Advertisement
Advertisement

Πάντως σε πρόσφατη εκδήλωση της Ford ανακοινώθηκε ένα ηλεκτρικό pick-up το οποίο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα BEV Flexible Architecture που θα δούμε για πρώτη φορά στα ηλεκτρικά Explorer και Lincoln Aviator. Πάντως εικάζεται πως το pick-up για το οποίο έγινε αναφορά θα είναι το ηλεκτρικό Ranger και όχι η αντίστοιχη εκδοχή του Maverick.

Ford Maverick

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ford Maverick: Ο αντίπαλος του Hyundai Santa Cruz (video)
Crossover το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της συνεργασίας Ford-VW
Ford: Ξεκινά η σειρά Lifesavers (+video)