Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Bronco δεν θα έρθει στην Ευρώπη

Ελλάδα 20:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Bronco δεν θα έρθει στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Το Ford Bronco δεν θα έρθει στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Μπορεί να… μειώθηκαν οι διαστάσεις του και να το ονόμασαν «Small Rugged Off-Road Utility» όμως το Ford Bronco δεν πήρε το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

 

Είδαμε για πρώτη φορά πως η Ford θα βάλει στην παραγωγή το Bronco, στην ανακοίνωση των… οικονομικών στόχων της και στην συνέχεια ανακοίνωσε πως το νέο της «Small Rugged Off-Road Utility» (σκληροτράχηλο SUV) δεν θα κυκλοφορήσει με το τιμόνι δεξιά. Η εταιρία του Blue Oval θα κυκλοφορήσει το νέο τη μοντέλο μόνο στην Βόρεια Αμερική, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Advertisement
Advertisement

Επίσης όσοι από τους υποψήφιους αγοραστές έχουν περιβαλλοντολογικές ανησυχίες, δεν θα έχουν την δυνατότητα ηλεκτρικής έκδοσης, αλλά θα πρέπει να αρκεστούν σε ένα υβριδικό μοντέλο από το 2021 και μετά. Αρχικά για το Bronco διέρρευσαν οι προδιαγραφές «4-140» που μεταφράζονται σε: 4 κυλίνδρους και 140 κυβικές ίντσες (δλδ 2.300 κ.εκ.) με 270 ίππους και 420 Nm ροπής, 10τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και μόνιμη τετρακίνηση.

Στις ΗΠΑ πιστεύουν πως η έκδοση «Small, Rugged Off-Road Utility» θα είναι του «baby Bronco» και θα ακολουθήσει και ένα κανονικό (μεγαλύτερο για εμάς) αυτοκίνητο. Για την Ευρώπη η Ford σχεδιάζει μία off-road πρόταση του νέου Kuga την οποία θα δουν στην Βόρεια και Νότια Αμερική. Επίσης ισχύει η κατάργηση κάποιων μοντέλων (C-Max, Grand C-Max, Ka+) και η εισαγωγή νέων όπως το Mustang electric SUV και το Explorer PHEV.

 

Advertisement